Öğrenciler Makamlarda Ağırlandı?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğrenciler Makamlarda Ağırlandı?
Haberin Tarihi: 22.4.2016 17:48:00 - Okunma Sayısı:1642 defa okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Eğirdir’de yaşanıyor.

Öğrenciler Makamlarda Ağırlandı…

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Eğirdir’de yaşanıyor.

            Devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Eğirdir’de bugün başladı.

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde bugünün küçükleri, yarının büyükleri öğrenciler Eğirdir’de mülki amirleri ziyaret ederek, sembolik de olsa makamlara oturmanın mutluluğunu yaşadılar.

            Okullardan temsilen seçilen öğrenciler bugün Kaymakam Abdullah Akdaş’ı, Garnizon Komutanlığı’nda Kurmay Başkanı Kurmay Alb. Devran Çetinkaya ile Okul Komutanı P. Alb. Yaşar Uçan’ı, Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü, Cumhuriyet Savcısı Buket Bulak’ı ve Milli Eğitim Müdür V. Yalçın Karakaya’ı makamlarında ziyaret ettiler.

            Kutlamalar çerçevesinde İrfan Kaynak İlk-Ortaokulu öğrencileri, Mehmet Ali İnce, Hacer Büşra Akçimen ve Bensu Özkoç, Okul Müdürü Ercan Öçal ve öğretmen Ümit Koç Us yönetiminde Garnizon Komutanlığı Makamına ziyarette bulundular. Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında öğrencileri  Kurmay Başkanı Kurmay Alb. Devran Çetinkaya ile Okul Komutanı P. Alb. Yaşar Uçan ağırladı. Öğrenciler, bir gün de olsa tek tek koltuklara oturmanın mutluluğunu yaşadılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap