Eğirdir MAREM "Elma ve Armut Islahında Yeni Yaklaşımlar Paneli"ne hazırlanıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MAREM "Elma ve Armut Islahında Yeni Yaklaşımlar Paneli"ne hazırlanıyor
Haberin Tarihi: 26.4.2016 09:24:00 - Okunma Sayısı:1375 defa okundu.

Meyvecilik alanında adını tüm dünyaya duyuran, bölgemiz, yurtiçi ve yurtdışı çiftçisine teorik ve uygulamalı eğitimler veren Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) şimdi de "Elma ve Armut Islahında Yeni Yaklaşımlar Paneli"ne hazırlanıyor.

Eğirdir MAREM “Elma ve Armut Islahında

Yeni Yaklaşımlar Paneli”ne hazırlanıyor

 

            Meyvecilik alanında adını tüm dünyaya duyuran,  bölgemiz, yurtiçi ve yurtdışı çiftçisine teorik ve uygulamalı eğitimler veren Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) şimdi de “Elma ve Armut Islahında Yeni Yaklaşımlar Paneli”ne hazırlanıyor.

            2 Mayıs 2016 Pazartesi  günü Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde "Elma ve Armut Islahında Yeni Yaklaşımlar" isimli panel yapılacak. Yurt dışından konu uzmanı araştırıcıların da konuşmacı olarak katılacağı panele; kamu, üniversite ve özel sektör temsilcileri katılacak. Panelde elma ve armut ıslahı konusunda dünyada ve Türkiye'de yapılan çalışmalar ele alınacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap