Eğirdirspor'un Başarılı Teknik Heyeti Kıdem Yükseltiyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor'un Başarılı Teknik Heyeti Kıdem Yükseltiyor
Haberin Tarihi: 29.4.2016 15:15:00 - Okunma Sayısı:2050 defa okundu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından futbol antrenörlerine yönelik 18-28 Nisan 2016 tarihlerinde Burdur'da C Lisans Kursu ve 18-29 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya'da A Lisans Kursu düzenlendi.

Eğirdirspor'un Başarılı Teknik Heyeti Kıdem Yükseltiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından futbol antrenörlerine yönelik 18-28 Nisan 2016 tarihlerinde Burdur'da C Lisans Kursu ve 18-29 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya'da A Lisans Kursu düzenlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Burdur'da gerçekleşen Antrenörlük C lisans kursunda Hasan Er, Antalya'da gerçekleşen A Lisans kursunda Hakan Hayati Karaca yeni belge için kurslarını tamamladı.  

HASAN ER C BELGESİNİ ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde TFF Grassroots- C Lisans Antrenör Kursu, Burdur'da düzenlendi.

Türkiye'nin farklı yerlerinden 30 antrenör adayının katıldığı kurs 10 gün sürdü. Sadece TFF kurs başvuru sisteminden başvurularını yapan adayların katılabildikleri kursta Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ersan Ogan ve Osman Üstünel eğitimci olarak görevlendirildi. Kurs teorik ve uygulamalı olacak verildi. Kursu başarılı bir şekilde tamamlayan Eğirdirspor Kulübü Menajeri Hasan Er C Belgesi almaya hak kazandı.

Kursu başarıyla bitiren adayların C Belgesini aldıktan sonra amatör futbol faaliyetlerinin her yaş grubunda teknik adam, en üst kadınlar ligi dışındaki kadın liglerinde teknik sorumlu ve tüm kadın liglerinde antrenör olarak görev yapabilecekleri belirtildi.

18-29 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya yapılan A Lisans Kursuna Eğirdirspor Kulübü başarılı Antrenörü Hakan Hayati Karaca katıldı ve kurs bitiminde A Lisans Belgesi almaya hak kazanacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap