EMYO öğrencilerinden sosyal sorumluluk projesi "Obez Olma, Aktif Ol" Yürüyüşü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EMYO öğrencilerinden sosyal sorumluluk projesi "Obez Olma, Aktif Ol" Yürüyüşü
Haberin Tarihi: 29.4.2016 15:21:00 - Okunma Sayısı:1467 defa okundu.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından "Obez Olma, Aktif Ol" yürüyüşü düzenlenecek.

EMYO öğrencilerinden sosyal sorumluluk projesi

“Obez Olma, Aktif Ol" yürüyüşü

Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından "Obez Olma, Aktif Ol" yürüyüşü düzenlenecek.

EMYO İnsan Kaynakları Yönetimi 2. Sınıf öğrencilerinden Cansu Aktaş ve Selin Karakuş, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile "Obez Olma, Aktif Ol" isimli yürüyüş etkinliği düzenleyecekler. Obezitesiz bir yaşam için toplum bilinci kazandırmak amacıyla yapılacak yürüyüş 3 Mayıs 2016 Salı günü saat 15.00'de gerçekleşecek. EMYO İnsan Kaynakları Yönetimi 2. Sınıf öğrencilerinden Cansu Aktaş ve Selin Karakuş, Eğirdir Liman'dan başlayacak yürüyüşe herkesi davet ederken, "Obezitesiz bir Eğirdir için yürüyüşe tüm halkımızın katılımını bekliyoruz" dediler.

"Gelecek nesiller için bir fidan da sen dik" etkinliği

Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından " Gelecek nesiller için bir fidan da sen dik" etkinliği düzenlenecek.

EMYO İnsan Kaynakları Yönetimi 2. Sınıf öğrencilerinden Beytullah Elmas ve İsa Nalbant, Eğirdir Belediyesi işbirliği ile Rüya Park'ta fidan dikim etkinliği düzenleyerek önemli bir sosyal sorumluk projesine imza atmaya hazırlanıyorlar. "Gelecek nesiller için bir fidan da sen dik" sloganıyla yola çıkan Beytullah Elmas ve İsa Nalbant, 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 10.30'da Eğirdir Belediyesi yeni yaşam alanı Rüya Park'ta yapılacak etkinliğe tüm halkımızı davet ettiler.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap