SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN
Haberin Tarihi: 16.5.2016 12:18:00 - Okunma Sayısı:2062 defa okundu.

Av. Tahir Alan ve Şerife Alan’ın biricik oğlu Doğukan, erkekliğe adım attı.

SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Av. Tahir Alan ve Şerife Alan’ın biricik oğlu Doğukan, erkekliğe adım attı.



14 Mayıs 2016 Cumartesi Modapark Kongre ve Düğün Salonu’nda Saat 09.30’da Mevlid-i Şerif okunmasıyla ile başlayan düğünde misafirlere geleneksel düğün yemeği ikram edildi. Akşamki programda ise misafirler tasavvuf müziği eşliğinde ağırlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Demokrat Parti döneminde genel başkan yardımcılığı yapan Avukat Tahir Alan'ın oğlu Doğukan'ın sünnet merasimine eşi Hamdiye Soylu ile birlikte katıldı. Isparta Moda Park'taki sünnet merasimine Antalya'dan karayolu ile gelen Bakan Soylu, salona girişinde güllerle karşılandı. Bakan Soylu'ya Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Milletvekili Said Yüce, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun eşlik etti.

Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi'nde tatbikata giden askerleri taşıyan aracın kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu şehit olan 22 yaşındaki Astsubay Ekrem Çelik’in şehit olması nedeniyle sünnet merasimi sade şekilde yapıldı. Törende, müzik ve dans yerine tasavvuf musikisi tercih edildi.

Bakan Soylu ve beraberindekiler sünnet töreninin ardından Isparta merkez Kayı Köyü'nde şehit Astsubay Ekrem Çelik'in ailesine gece yarısı taziye ziyaretinde bulundular.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap