GENÇLER YARIŞTI, ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GENÇLER YARIŞTI, ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Haberin Tarihi: 19.5.2016 19:01:00 - Okunma Sayısı:2461 defa okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

GENÇLER YARIŞTI, ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU...

 

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

            Şiir dalında birinci olan Sümeyye Kartal (Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi), Kompozisyon dalında birinci olan Fadime Çilkaya (Mavigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 100 metre erkekler koşusunda birinci olan Burak Güngör (Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi), 100 metre bayanlar koşusunda birinci olan Gülten Kayadaş (Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi), 1200 metre bayanlar koşusunda birinci olan Nazire Öztürk (Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 1500 metre erkekler koşusunda birinci olan Yusuf Çoban’a (Anadolu İmam Hatip Lisesi), Liselerarası Voleybol müsabakalarında birinci olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımına, 4X100 metre bayanlar bayrak yarışında birinci olan Akşemsettin Mesleki ve Teknik An. Lisesi öğrencilerine, 4X100 metre erkekler bayrak yarışında birinci olan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ödülleri Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş tarafından takdim edildi.

       

     Şiir dalında ikinci olan Ertuğrul Aygül (Anadolu İmam Hatip Lisesi), Kompozisyon dalında ikinci olan Sümeyye Kartal (Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi), 100 metre erkekler koşusunda ikinci olan Yusuf Çoban (Anadolu İmam Hatip Lisesi), 100 metre bayanlar koşusunda ikinci olan Nuran Kunt (Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 1200 metre bayanlar koşusunda ikinci olan Gülten Kayadaş (Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi), 1500 metre erkekler koşusunda ikinci olan Sinan Özdemir (Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi), Liselerarası Voleybol müsabakalarında ikinci olan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi takımına, 4X100 metre bayanlar bayrak yarışında ikinci olan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencilerine, 4X100 metre erkekler bayrak yarışında ikinci olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ödülleri Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya tarafından takdim edildi.

          

  Şiir dalında üçüncü olan Rabia Ergün (Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Kompozisyon dalında üçüncü olan Mehmet Ali Sarıkaya (Anadolu İmam Hatip Lisesi), 100 metre erkekler koşusunda üçüncü olan Umut Kuntbilek (Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 100 metre ve1200 metre bayanlar koşularında üçüncü olan Zeliha Dağlı (Mavigöl Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi), 1500 metre erkekler koşusunda üçüncü olan Süleyman Vurol (Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Liselerarası Voleybol müsabakalarında üçüncü olan Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımına, 4X100 metre bayanlar bayrak yarışında üçüncü olan Mavigöl Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi öğrencilerine, 4X100 metre erkekler bayrak yarışında üçüncü olan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencilerine ödülleri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafından takdim edildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap