Isparta Merkez Araç Muayene İstasyonu artık sadece randevu ile hizmet verecek!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Merkez Araç Muayene İstasyonu artık sadece randevu ile hizmet verecek!
Haberin Tarihi: 11.9.2013 11:08:00 - Okunma Sayısı:1825 defa okundu.

Araç sahiplerinin işlemlerini daha kolay gerçekleştirmeleri için Isparta Merkez Araç Muayene İstasyonu 15 Eylül Pazar gününden itibaren sadece randevu ile hizmet verecek. Bu tarihten itibaren randevusuz araç kabulü yapılmayacak.

Isparta Merkez Araç Muayene İstasyonu artık sadece randevu ile hizmet verecek!

 

            Araç sahiplerinin işlemlerini daha kolay gerçekleştirmeleri için Isparta Merkez Araç Muayene İstasyonu 15 Eylül Pazar gününden itibaren sadece randevu ile hizmet verecek.  Bu tarihten itibaren randevusuz araç kabulü yapılmayacak.

            TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarının sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarına 15 Eylül Pazar gününden itibaren Isparta Merkez İstasyonu da dahil oluyor.

            Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene taleplerinin hafta ve gün içine eşit şekilde dağılması mümkün oluyor ve bu şekilde araç kullanıcıları istasyonda daha az bekliyor. Randevusuz araç kabulünün yapılmadığı bu sistem, uygulandığı diğer tüm illerde müşteri memnuniyeti sağladığından, son günlerde yaşanan yoğunluklara yönelik bir önlem olarak Isparta Merkez İstasyonunda da hayata geçirilecek.

            Isparta sınırları içinde faaliyet gösteren Yalvaç Araç Muayene İstasyonu’nda ise hem randevulu hem de randevusuz hizmet verilmeye devam edilecek.

            Randevular Çağrı Merkezi veya İnternetten ücretsiz alınabiliyor

            Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları internet sitesine girerek, randevularını ücretsiz alabiliyor. Randevu hizmeti, 0 850 222 88 88 numaralı TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden de yine ücretsiz olarak veriliyor. İnternet ve telefonların yanında, isteyen araç sahipleri, istasyonlara gelerek, randevu stantlarından da randevularını alabiliyor. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap