Isparta Elması Beyaz TV'de Tanıtıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Elması Beyaz TV'de Tanıtıldı
Haberin Tarihi: 23.6.2016 09:30:00 - Okunma Sayısı:1665 defa okundu.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, geçtiğimiz günlerde Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmuştu.

Isparta Elması Beyaz TV’de Tanıtıldı

 

            Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, geçtiğimiz günlerde Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmuştu.

            Bu görüşmede, Isparta ekonomisi hakkında yapılan fikir alışverişinde Isparta Elmasının reklamla taçlanacağı ve elma tüketiminin artışının sağlanması için çalışma yapılması gerektiği görüşüne varılmış; bunun üzerine Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın girişimleri ve ITB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar işbirliğiyle Prof. Dr. Ahmet Maranki’ye ulaşılarak elmamızın tanıtımı konusunda destek istendi..

            Elmanın faydaları konusunda hem fikir olan Maranki, Vali Günaydın ve ITB Başkanı Adarı’ın talebini olumlu karşılamış, konuğu olacağı ‘Hayatta Her Şey Var’ programında elmanın insan vücuduna sağladığı faydaları ele alacağını belirtmişti. Önceki gün, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında konuşan Prof. Dr. Ahmet Maranki, Isparta’nın elmasını en iyi şekilde tanıttı ve elmanın faydalarını anlatarak tüketiminin artırılmasını tavsiye etti. Programı kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için program linki şöyle:

http://www.beyaztv.com.tr/program/hayatta-her-sey-var/…

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap