Motorcular Eğirdir'e hayran kaldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Motorcular Eğirdir'e hayran kaldı
Haberin Tarihi: 16.7.2016 17:03:00 - Okunma Sayısı:1535 defa okundu.

1.Uluslararası Eğirdir Motosiklet Festivali 14-17 Temmuz 2016 tarihlerinde Eğirdir Canada'da gerçekleşti.

Motorcular Eğirdir'e hayran kaldı

            Canada'da kamp kuran motorcular, havanın güzel olmasını da fırsat bilerek güzel bir hafta sonu geçirdiler.

            Eğirdir Belediyesi tarafından yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen Motosiklet Festivali'nde motorcular Eğirdir'e renk kattı. Motosikletliler, Aksu Zindan Mağarası'na da gezi düzenledi. Eğirdir Belediyesi tarafından motorculara tanıtım broşürleri dağıttı. 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı Canada'da müzik dinletisi gerçekleştirildi. Motorculara, Cuma ve Cumartesi akşamı Eğirdir Belediyesi tarafından yemek ikramında bulunuldu. Motosiklet Festivaline renk katan develer ise büyük ilgi gördü. Motorcular, doğal güzellikleriyle, harika manzarası ile temiz suyu ile göz kamaştıran Eğirdir'e yine gelmeyi planlarına aldıklarını söylediler.


Enduro gösteri iptal

            Ülkemizde yaşanan olaylar nedeniyle Eğirdir'in tarihi ve turistlik mekanlarında yapılacak motor şovları iptal edildi. Ayrıca 16 Temmuz 2016 Cumartesi akşamı planlanan Can Gox konseri de iptal etti. Motorcular, Cumartesi akşamı da Eğirdir'e konaklayıp, Pazar günü Eğirdir'den ayrılacaklar.


Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Türkiye'nin birçok ilinden Eğirdir'imize gelen motorcularla güzel bir hafta sonu geçirmeyi planlıyorduk. Cuma günü kısa bir ilçe turundan sonra Aksu'ya giden motorcular, Cuma akşam müzik dinletisi ile güzel bir akşam geçirdiler. Türkiye genelindeki malum olaylardan dolayı güne uyanan motorcularımız, festival programı çerçevesindeki etkinliklerin iptal edilmesiyle ilçemizden ayrılmaya başladılar. Bir kısmı bu gece de Eğirdir'imizde konaklayacak. Can Gox konseri de  iptal etmek durumunda kaldık. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl daha güzel bir festivalle motorcularımızı Eğirdir'imizde konuk edeceğiz" dedi. 


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap