EĞİRDİR?E 2 YENİ OKUL YAPILIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR?E 2 YENİ OKUL YAPILIYOR
Haberin Tarihi: 6.8.2016 09:25:00 - Okunma Sayısı:3705 defa okundu.

İl Özel İdaresi, 21 milyonluk 4 eğitim yatırımı yapıyor

İl Özel İdaresi, 21 milyonluk 4 eğitim yatırımı yapıyor

EĞİRDİR’E 2 YENİ OKUL YAPILIYOR

 

            Isparta İl Özel İdaresi 2’si Eğirdir’de olmak üzere 21 milyonluk 4 eğitim yatırımı yapıyor.

            İhale süreci tamamlanan 24 derslikli Merkezde Sosyal Bilimler Lisesi, Eğirdir'de 32 derslikli Anadolu Lisesi ile 24 derslikli Ortaokulun inşaatı başlandı. Merkez Hacı Ahmet Ersöz AHL'ye de spor salonu yapılıyor.                              

            SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

            Isparta Merkezde daha önceden planlanan 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi ile Eğirdir'de Anadolu Lisesi ve Ortaokul için ihale süreci tamamlanarak, inşaat aşamasına geçildi. Edinilen bilgilere göre, Isparta İstiklal Mahallesi'nde yapılacak 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi'nin ihalesi 25 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Kanuni Bülent Gündüz'ün yükleniciliğini üstleneceği proje 7.5 milyon TL'ye ihale edildi. Okul 2017 sonunda tamamlanacak.

            EĞİRDİR'E 2 OKUL

            Eğirdir'de de eğitim alanında 2 büyük yatırım yapılıyor. 32 derslikli Anadolu Lisesi ile 24 derslikli ortaokulun ihale süreci tamamlandı. Anadolu Lisesi 6.7 milyon TL'ye, Ortaokul ise 5.7 milyon TL'ye ihale edildi. Anadolu lisesinin yükleniciliğini Beşir İnşaat, Ortaokulun ise Ulaş Toprak ve Yasin Yaman ortak girişimi üstlendi. Bu okullar da Aralık -2017'de tamamlanacak.

            ANADOLU İHL'YE SPOR SALONU

   İl Özel İdaresi, Merkez Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne de kapalı sporsalonu yapıyor. 18 Nisan 2016'da gerçekleştirilen ihale sonucunda projenin yükleniciliğini İnşaat Mühendisi Günder Bilgiç üstlendi. 903 bin TL'ye malolacak spor salonu Haziran-2017'de tamamlanarak, öğrencilerin hizmetine sunulacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap