Eğirdir?de Yine Uyuşturucu Operasyonu?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir?de Yine Uyuşturucu Operasyonu?
Haberin Tarihi: 24.8.2016 11:39:00 - Okunma Sayısı:2401 defa okundu.

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Eğirdir’de E.Ö. ve E.D isimli iki şahsın ellerinde bulundurdukları 5420 gr. esrar maddesi yakalandı.

Eğirdir’de Yine Uyuşturucu Operasyonu…

 

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Eğirdir’de E.Ö. ve E.D isimli  iki şahsın ellerinde bulundurdukları 5420 gr. esrar maddesi yakalandı.

 

 

Konu ile ilgili olarak Isparta İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada: “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Eğirdir ilçesinde iki şahsın elinde bulundurduğu uyuşturucu esrar maddesini satmaya çalıştığı yönünde bilgiler alınmıştır.

 

            İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Eğirdir ilçesinde E.Ö. ve E.D. isimli şahısların ellerinde bulunan uyuşturucu esrar maddesini satmak için müşteri aradığı bilgisinin alınması üzerine, adli makamlardan alınan arama kararı ile şahısların üstünde ve otomobilinde yapılan arama sonucunda 5420 gr. uyuşturucu esrar maddesi, 1 adet 9 mm çapında Beratta marka ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait fişek ele geçirilmiştir. Ayrıca, şahısların ifadeleri doğrultusunda yayla evlerinde yapılan aramada da; 20 kök kenevir bitkisi ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş olup, yakalanan malzemeler muhafaza altına alınmıştır.

 

            Şüpheliler E.Ö. ve E.D. adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

 

Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir” denildi.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap