EĞİRDİR KÖY MUHTARLARINDAN VEFA ÖRNEĞİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR KÖY MUHTARLARINDAN VEFA ÖRNEĞİ...
Haberin Tarihi: 13.12.2016 10:24:00 - Okunma Sayısı:2391 defa okundu.

Eğirdir Köy Muhtarları Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

EĞİRDİR KÖY MUHTARLARINDAN VEFA ÖRNEĞİ...

                Eğirdir Köy Muhtarları Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

                Eğirdir Köy Muhtarları, 2010-2015 yılları arasında Eğirdir'de görev yapan Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz'ı şu anki görev yeri olan Orhangazi ilçesinde ziyaret ederek vefa örneği gösterdiler. Kaymakam Yılmaz, Eğirdir’li muhtarlarımızı iki gün Orhangazi’de ağırladı.


                Eğirdir Köy muhtarlarımızdan; Balkırı Köyü Muhtarı Hüseyin İnce, A.Gökdere Köyü Muhtarı Süleyman Kılınç, Y. Gökdere Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir, Mahmatlar Köyü Muhtarı Mehmet Çelik, Serpil Köyü Muhtarı Ahmet Kanlı, Kırıntı Köyü Muhtarı İbrahim Ünal, Akdoğan Köyü Muhtarı Talip Yıldırım, Akpınar Köyü Muhtarı Mustan Kartal, Çay Köyü Muhtarı Emrah Özkan ve Bağıllı Köyü Muhtarı Ahmet Aslancan, Bursa Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ı makamlarında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerinde bulundular hem de eski günlerini yad ettiler.

                Eğirdir’deki görevi süresince gerek muhtarlarımızla, gerekse vatandaşlarımızla iyi diyalog içerisinde olan Kaymakam Yılmaz, Eğirdir Muhtarlarını Orhangazi’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

                Muhtarlarımız Kaymakam Yalçın Yılmaz’a günün anısına Eğirdir Elması ve gül sepeti hediye ettiler.

                Muhtarlar Belediye Başkanı Çağlayan’ı da Ziyaret Etti…

                Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz'ı ziyaret eden köy muhtarları daha sonra Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Yılmaz ve Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen'in de hazır bulunduğu ziyarette Eğirdir’li muhtarlar Başkan Çağlayan'a yöresel ürünlerden oluşan bir hediye paketi takdim etti.

                Başkan Çağlayan ise, günün anısına bir çini tabak hediye etti. Çağlayan, Eğirdir’den gelen muhtarları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

                Orhangazi’den sonra Çanakkale’ye geçen Muhtarlarımız burada şehitlikleri ziyaret ederek, ecdadımıza dualar ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap