EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 19.12.2016 17:52:00 - Okunma Sayısı:1740 defa okundu.

Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli ve Halk Eğitim Merkezi Resim kursiyerleri İlçe Emniyet Müdürlüğüne Başsağlığı ziyaretinde bulundular.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

               Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli ve Halk Eğitim Merkezi Resim kursiyerleri  İlçe Emniyet Müdürlüğüne Başsağlığı ziyaretinde bulundular.       

               Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personelleri, Gençlik Merkezi gönüllü üniversite öğrencileri ve Halk Eğitim Merkezi Resim kursiyerleri Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin ORAKOĞLU’nu makamında ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşanan terör saldırısı sonucu Şehit olan polislerimiz için başsağlığı dilediler.

               10 Aralık tarihinde İstanbul’da yaşanan iki ayrı saldırıda 10 sivil vatandaşımızın yanı sıra 34 Polisimiz de Şehit düşmüştü. Şehit düşen polislerimiz için bir araya gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personelleri, Gençlik Merkezi gönüllü üniversite öğrencileri ve Halk Eğitim Merkezi Resim Kursiyerleri İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek taziyelerini bildirdiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap