Hanımlar Çay Etkinliğinde Gönüllerince Eğlendi?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hanımlar Çay Etkinliğinde Gönüllerince Eğlendi?
Haberin Tarihi: 16.1.2017 12:53:00 - Okunma Sayısı:2979 defa okundu.

Eğirdir Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından bayanlarımıza yönelik çay etkinliği düzenlendi.

Hanımlar Çay Etkinliğinde Gönüllerince Eğlendi…

Eğirdir Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından bayanlarımıza yönelik çay etkinliği düzenlendi.


Okul Aile Birliği Başkanlığının düzenlemiş olduğu tanışma ve kaynaşma çayı 15 Ocak 2017 Pazar günü Altınkum Düğün salonunda gerçekleştirildi.


Okul yararına düzenlenen çay etkinliğinde bayanlar gönüllerince eğlenirken 60’a yakın esnafımızın da etkinliğe sponsor olduğu belirtildi.

  “1995 yılında eğitim öğretime başlayan Eğirdir Süleyman Demirel Okulu’nda ilk defa böyle bir organizasyon düzenlediğini bildiren Ortaokuldan sorumlu Okul Aile Birliği Başkanı Lütfiye Dunca , “Okulumuz ilk defa böyle bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinliği düzenlememizde okul yöneticilerimize, sınıf annelerimize, velilerimize ve Eğirdir halkına, değerli esnaflarımız bizlere çok yardımcı oldular. Burada sizlerin huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Hepiniz sağ olun var olun…” dedi.


Sandalye kapma yarışmasında bayanlar çok eğlendi…

Çay etkinliğinde annelere yönelik sandalye kapma yarışması düzenlendi. 13 yarışmacının katıldığı yarışta bayanlar sandalye etrafında müzik eşliğinde hem oynadı hem de sandalyelerini korumaya çalıştı. Yarışmanın sonunda hemşehrimiz Sibel Sakçalı ipi göğüsleyen taraf oldu.


Etkinlik çekiliş ve yarışmalarla devam etti.


Böyle güzel bir etkinliği düzenleyen okul aile birliği ve okul yöneticilerini kutlarız.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap