İlçe Emniyet Müdürü Karasakal?ı Ziyaret Ettik

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İlçe Emniyet Müdürü Karasakal?ı Ziyaret Ettik
Haberin Tarihi: 17.1.2017 17:14:00 - Okunma Sayısı:2572 defa okundu.

Geçtiğimiz hafta Eğirdir ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İsmail Karasakal’ı makamlarında ziyaret ettik.

İlçe Emniyet Müdürü Karasakal’ı Ziyaret Ettik

               Geçtiğimiz hafta Eğirdir ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İsmail Karasakal’ı makamlarında ziyaret ettik.

               Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde 2’nci sınıf Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde iken Eğirdir’e atanan İsmail Karasakal, “Ben Eğirdir’i bir marka olarak görüyorum” dedi.

               Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ve muhabirimiz Emel Turan Kartal olarak geçtiğimiz hafta Eğirdir’deki görevine başlayan yeni Emniyet Müdürümüz İsmail Karasakal’ı ziyaret ettik, hayırlı olsun temennisinde bulunduk.

               Sohbetimiz esnasında kendisinden bahseden yeni Emniyet Müdürümüz  Karasakal, “Isparta benim yedinci bölgem. 2014 yılının 9’ncu ayında geldim. 10 ay geçici görevlendirmeyle Niğde’de dış görevlerde bulundum. 3 çocuk babasıyım. Eşim özel bir okulda öğretmen.  Eğirdir bildiğimiz bir yer. Ben Eğirdir’i asayiş bakımından bir marka olarak görüyorum. Yasin Orakoğlu Müdürümüz Eğirdir’de çok güzel bir ekip kurmuş. Gerek kurum içerisinde, gerekse diğer kurumlar ve sivil toplum örgütleriyle güzel koordinasyonlar kurmuş. Ben hazıra kondum diyebilirim. İnşallah biz de bu görevi aldığımız yerden en iyi şekilde devam ettiririm” dedi.

               Geçtiğimiz hafta Akın Gazetesi’nin 47’nci kuruluş yıldönümünü kutladığımızı ve çalışmalarımızdan bahseden Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan da “…Sayın Müdürüm geçtiğimiz hafta 11 Ocak’ta gazetemizin 47’nci kuruluş yıldönümünü kutladık. Gazetemiz 47 yıldır yayın hayatına devam ediyor, ben de 34 yıldır bu   görevi eşim ve çalışma arkadaşlarımızla devam ettiriyorum” diye konuştu.

               Gazetecilik mesleğinin zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu ifade eden İsmail Karasakal: “Gazetecilik çok zor ve meşakkatli bir meslek. Ben de gazetenizin 47’nci yılını kutluyorum. Allah hepinize kolaylıklar versin” dedi.

               Sıcak ve samimi davranışlarıyla bizleri ağırlayan yeni Emniyet Müdürümüz İsmail Karasakal’a ve ekibine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap