KAHVE VE ÖTESİ?NİN KALİTESİ TESCİLLENDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAHVE VE ÖTESİ?NİN KALİTESİ TESCİLLENDİ
Haberin Tarihi: 19.1.2017 17:35:00 - Okunma Sayısı:2674 defa okundu.

Hemşehrilerimiz Abdullah Başyiğit ve arkadaşlarının sahibi olduğu “Kahve ve Ötesi” Kafe-Bistro işletmesi “ISO 9001” ve “ISO 22000” belgelerini alarak kalitesini tescilledi.

KAHVE VE ÖTESİ’NİN KALİTESİ TESCİLLENDİ

               Hemşehrilerimiz Abdullah Başyiğit ve arkadaşlarının sahibi olduğu “Kahve ve Ötesi” Kafe-Bistro işletmesi  “ISO 9001” ve “ISO 22000” belgelerini alarak kalitesini tescilledi.


               Hemşehrimiz işadamı Abdullah Başyiğit yaptığı açıklamada; “Kahve ve Ötesi olarak önem verdiğimiz tüketiciye yüksek düzeyde güvenilir gıda ulaştırma arzusunu ISO 9001 ve ISO 22000 belgelerini alarak gıda güvenirliğimizi uluslararası  düzeyde tamamlamış olduk.

               ISO 9001 ve ISO 22000  belgelerini, Kafe hizmetleri alanında Isparta’da alan ilk firma olmanın gururunu yaşıyoruz.  Müşterilerimize en sağlıklı ve en güvenilir ürünleri sunabilmek için çalışmaya devam ediyoruz.             

               Tek sevdamız Eğirdir. Hizmetlerimizi uluslararası standartlarda insanımıza layık anlayış içinde yürütmekten gurur duyuyoruz” dedi.

               ISO 9001:2008 Nedir? : ISO 9001 standardı, her 5 yılda bir ISO tarafından gözden geçirilmekte ve uygulayıcıların görüşleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli revizyonlar yapılarak yeniden yayınlanmaktadır. 2008 rakamı, bu revizyonun 2008 yılında yapılıp, yayınlandığını gösteren revizyon tarihidir (ISO 9001:2008 versiyonu).

               ISO 22000 Nedir?

               1 Eylül 2005 te yayınlanan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi; dünya çapında güvenli gıda üretim zinciri oluşturmak amacıyla oluşturulmuş uluslar arası bir standarttır. Tedarikçiler, kullanıcılar, yasal otoriteler, tüketiciler ve tüm ilgili birimler arasında iletişimi ve bu sayede güvenli gıdanın her basamakta izlenebilirliğini sağlamayı esas almaktadır.

Bu Standard, gıda zinciri boyunca son tüketime kadar gıda güvenliğini sağlamak için takip eden genellikle anahtar öğeler olarak kabul edilen öğeleri birleştiren gıda güvenliği yönetim sistemi için ihtiyaçları tanımlamaktadır. Bu ihtiyaçlar;

– İnteraktif iletişim

– Sistem yönetimi

– Ön gereksinim Programları

– HACCP prensipleri

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap