Genç Girişimciler Sertifika Almaya Hak Kazandı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Genç Girişimciler Sertifika Almaya Hak Kazandı...
Haberin Tarihi: 9.3.2017 12:35:00 - Okunma Sayısı:1582 defa okundu.

Eğirdir GİAD tarafından Eğirdir’de 4 Şubat 2017 tarihinde Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü konferans salonunda Girişimcilik Eğitimlerinin birincisi tamamlandı.

Genç Girişimciler Sertifika Almaya Hak Kazandı...

Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği (EGİAD) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü imza töreni geçtiğimiz günlerde yapılmıştı.

Protokol çerçevesinde Eğirdir GİAD tarafından Eğirdir’de 4  Şubat 2017 tarihinde Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü konferans salonunda Girişimcilik Eğitimlerinin birincisi tamamlandı.

Girişimcilik kursuna katılan ve başarı sağlayan 17 kursiyer için yarın saat 15.00'de Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü konferans salonunda sertifika töreni yapılacak. Sertifika törenine Isparta KOSGEB Müdürü Yurdun Yıldırım da katılacak.

Eğirdir GİAD Başkanı Osman Gök, Girişicilik eğitimlerinin devam edeceğini belirterek gençlerimizin iş hayatında başarı göstermesi adına bu eğitimlerin çok önemli olduğunu ifade etti. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap