EĞİRDİR?DE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR?DE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK
Haberin Tarihi: 11.3.2017 14:39:00 - Okunma Sayısı:1274 defa okundu.

Törende bir konuşma yapan Eğirdir GİAD Başkanı Osman Gök, “KOSGEB ve Eğirdir GİAD ile imzalamış olduğumuz protokol çerçevesinde 3 yıl boyunca girişimcilik eğitimi vereceğiz.

EĞİRDİR’DE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK

Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği (EGİAD) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü çerçevesinde düzenlenen Girişimcilik kursu sona erdi. Kursu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları törenle verildi. Törende bir konuşma yapan  Eğirdir GİAD Başkanı Osman Gök, “KOSGEB ve Eğirdir GİAD ile imzalamış olduğumuz protokol çerçevesinde 3 yıl boyunca girişimcilik eğitimi vereceğiz. Birinci eğitimimizi tamamladık ve 17 genç girişimci arkadaşımız katıldı. İkinci eğitimimize de bu ay sonu gibi başlamayı düşünüyoruz. Şu ana kadar 40-45 kişi başvuru yaptı.

Ülkemizin büyümesi, gelişmesi, kalkınması için biz de Eğirdir GİAD olarak nasıl katkıda bulunuruz diye devamlı arkadaşlarımızla sohbet ediyor, istişarelerde bulunuyoruz. Ülkemizin geçirmiş olduğu sıkıntılı günlerden inşallah hep beraber bugünleri aşmayı umut ediyoruz” dedi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap