IGC Başkanı Karahan?dan Taziye Mesajı?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IGC Başkanı Karahan?dan Taziye Mesajı?
Haberin Tarihi: 21.3.2017 12:19:00 - Okunma Sayısı:1159 defa okundu.

Isparta aşığı, Türk basınına damga vuran isimlerden Gazeteci Tayfun Talipoğlu’nun vefatı nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan taziye mesajı yayınladı.

IGC Başkanı Karahan’dan Taziye Mesajı…

          Isparta aşığı, Türk basınına damga vuran isimlerden Gazeteci Tayfun Talipoğlu’nun vefatı nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan taziye mesajı yayınladı.

          Türkiye’nin, halk ile bütünleşmiş medya emekçilerinden olan Gazeteci Tayfun Talipoğlu önceki gün İzmir Konak’ta ki evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

          1990'lı yıllarda hayatımıza Bam Teli programı ile giren ve tüm yurdu karış karış gezerek Anadolu insanının sesi olan Tayfun Talipoğlu’yu kaybettik. 55 yaşında genç yaşta aramızdan ayrılan Talipoğlu'nun ani ölümü 7'den 70'e herkesi yasa boğdu.  Talipoğlu’nun vefatından ötürü büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirten Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan; “Üstadımız Tayfun Talipoğlu ile şehrimizde görev yapan tüm meslektaşlarımızın bir anısı vardır. Kendisi Türk basın tarihinin örnek alınacak isimlerindendi. Özellikle 1990’lı yıllarda Bam Teli programı ile kendisini halka sevdirmiş, halkın sesi olmuştur. Merhum Talipoğlu Isparta’yı seven ve önemseyen bir isimdi. Isparta basını olarak bizlerde Tayfun ağabeyimizi sever ve saygı gösterirdik. Fırsat buldukça Isparta’ya gelir özellikle yeni yetişen meslektaşlarımıza öğütler verirdi. Mesleğini layıkıyla yapan kendini Türkiye'ye kabul ettiren üstat bir gazeteciydi. Tayfun Talipoğlu'na Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine sevenlerine ve tüm meslektaşlarıma sabırlar diliyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap