Gül Kuaför?den Örnek Davranış?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gül Kuaför?den Örnek Davranış?
Haberin Tarihi: 21.3.2017 16:02:00 - Okunma Sayısı:1882 defa okundu.

İçerisinde bulunduğumuz Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçemiz bayan kuaförlerinden Gül Kuaför’ün sahibi Şerife Eroğlu, Eğirdir Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Gül Kuaför’den Örnek Davranış…

İçerisinde bulunduğumuz Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçemiz bayan kuaförlerinden Gül Kuaför’ün sahibi Şerife Eroğlu, Eğirdir Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek saç kesimi ve cilt bakımı yaptı.

            Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir farkındalık yaratmak istediklerini dile getiren Şerife Eroğlu: “Ben ve ekibim Yaşlılar Haftası dolayısıyla Eğirdir   Huzurevi’nde kalan büyüklerimize güzel bir gün yaşatmak istedik. Onların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak için elimizden geleni yaptık.  Burada kalan büyüklerimizi memnun etmenin mutluluğunu bizler de yaşıyoruz.” dedi

            Bu uygulamadan oldukça memnun kalan huzurevi sakinleri de “Şerife hanıma bu örnek davranışları dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Bizler, hepimiz yaşlıyız. Bir çoğumuzun sağlık sorunu var. Sürekli çarşıya gidemiyoruz. Bu uygulamanın daha sık aralıklarla yapılmasını temenni ediyoruz” dediler.

            Saç kesimlerinin ardından Gül kuaför çalışanları ve huzurevi sakinleri günün anısına birlikte pasta kestiler.

            Huzurevi sakinlerinin moral ve motivasyonunu yükselterek farklı bir gün geçirmelerini sağlayan Şerife Eroğlu ve ekibini bu örnek davranışından dolayı kutluyor, başarılı çalışmalar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap