EGİAD, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu'nu ziyaret etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EGİAD, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu'nu ziyaret etti
Haberin Tarihi: 4.10.2013 09:45:00 - Okunma Sayısı:2143 defa okundu.

EGİAD yönetim kurulu üyeleri ve Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileğinde bulundular ve her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdiler.

EGİAD, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’nu ziyaret etti

            Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Osman GÖK ve Yönetim Kurulu, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Şeref YORGANCIOĞLU ile beraber yeni eğitim öğretim yılı başlangıcında Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yakup ALTAN'ı makamında ziyaret ederek Eğirdir’de yüksek öğretimin sorunlarını istişare ettiler.

            Ziyarette; EGİAD yönetim kurulu üyeleri ve Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileğinde bulundular ve her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdiler.

            İlçemizde bu yıl faaliyete geçen Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Yakup ALTAN’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

            Öte yandan kurulduğu günden bugüne kadar yaptığı çalışmalarla “tabela derneği olmayacağız” sözünü doğrulayan ve rüştünü ispatlayan EGİAD, Eğirdir’de dernek üyeliğine yeni isimleri ekleyerek, genç girişimci işadamlarıyla çalışmalarına devam ediyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap