Eğirdir?den Güneydoğu?ya Gönül Köprüsü?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir?den Güneydoğu?ya Gönül Köprüsü?
Haberin Tarihi: 3.4.2017 16:21:00 - Okunma Sayısı:1265 defa okundu.

Eğirdir'li Anneler ördükleri atkı ve bere takımlarını Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçiklerimize gönderecekler.

Eğirdir’den Güneydoğu’ya Gönül Köprüsü…

Atatürkçü Düşünce Derneği  (ADD) Eğirdir Şubesi organizasyonuyla biraraya gelen Eğirdir'li Anneler ördükleri atkı ve bere takımlarını Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçiklerimize gönderecekler.

       ADD Başkanı Erdoğan Öngün ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demirağ, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı P. Alb. Selçuk Emirdağ’ı ziyaret ederek örnek olarak hazırlanan atkı ve bere takımı ile ilgili görüşlerini aldılar.

ADD’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu duyarlı davranış dolayısıyla memnuniyetini belirten P. Alb. Selçuk Emirdağ, “Çok güzel bir şey düşünmüşsünüz. Özellikle de annelerimizin kendi el emeği ile ördükleri atkı ve bere, Hakkari’deki Özel Harekat Askerlerimize büyük bir moral olacak” dedi.

ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün, 7 Nisan 2017 Cuma günü saat 14.00’de Altıngöl Otel’de düzenlenecek toplantıda, anneler tarafından hazırlanan bere ve atkı takımlarının bir araya getirileceğini, paketlenip, Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçiklerimize gönderileceğini söyledi.

Bütün Annelerin gönüllülük çerçevesinde  bu etkinlikte yer aldıklarını belirten Öngün, “Bu projeye başlamadan önce, kendi yönetim kurulu bayanlarımızla bir fikir alışverişi yaptık. Hepsi de yapabileceklerini hatta başka annelerin de gönüllü olarak bu düşüncemize katkıda bulunacaklarını  ifade ettiler. Eminim ki Mehmetçiklerimiz de çok mutlu olacaklar” dedi.

Eğirdir’li Anneler, el emeği göz nuruyla hazırladıkları atkı-bere takımları ile birlikte yazacakları mektupları da Mehmetçiklerimize gönderecekler.

 


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap