BİSİKLETE BİNELİM EĞİRDİR'İ GEZELİM SLOGANI HAYAT BULDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BİSİKLETE BİNELİM EĞİRDİR'İ GEZELİM SLOGANI HAYAT BULDU
Haberin Tarihi: 5.10.2013 10:26:00 - Okunma Sayısı:1929 defa okundu.

Eğirdir'e gelip, bisiklet kiralayarak güzel bir gün geçiren SDÜ'lü öğrenciler, "Eğirdir doğal görünümü ve harika manzaralarıyla çok güzel bir ilçe. Bisiklete binerek Canada ve Yeşilada'yı gezdik. Eğirdir'de çok güzel bir gün geçirdik." dediler.

BİSİKLETE BİNELİM EĞİRDİR’İ GEZELİM SLOGANI HAYAT BULDU

            Eğirdir’e gelip, bisiklet kiralayarak güzel bir gün geçiren SDÜ’lü öğrenciler, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ederek, böyle bir fikri ortaya atıp uygulanmasında yardımcı olduğu için teşekkür ettiler.

            Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik 2. sınıf öğrencilerinden Kamil Yaylacı, Kamer Kaçgın, Ebru Bayraktar, Zeliha Çiftçi, Aslı Mergen, Mustafa Aker ve Raziye Erol birlikte ziyaret ettikleri Başkan Özmeral ile uzun süre sohbet etme imkânı buldular.

            “Bisiklete Binelim, Eğirdir’i Gezelim” sloganı için Başkan Özmeral’e teşekkür eden üniversiteli öğrenciler,  “Eğirdir doğal görünümü ve harika manzaralarıyla çok güzel bir ilçe. Bisiklete binerek Canada ve Yeşilada’yı gezdik. Eğirdir’de çok güzel bir gün geçirdik. İlçe merkezinde yemeğimizi yedik. Diğer arkadaşlarımıza da tavsiye edip Eğirdir’e gelmelerini söyleyeceğiz. Belediye Başkanımızın sıcak ve samimi davranışı bizi çok memnun etti” dediler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir hakkında tarihi bilgiler verdiği gençlerle fikir alışverişinde bulundu. Eğirdir’in Selçuklu Şehri olduğunu belirten Başkan Özmeral, Medrese, Hamam, Cami, Kemerli Minare ve Tren Köprüsü hakkında bilgiler verdiği Üniversiteli öğrencilere Eğirdir’e gelmelerinden ve kendisini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Özmeral, ayrıca gençlere gelecek için yol gösterici tavsiyelerde bulundu.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap