HUKUKÇULAR EĞİRDİR'İ SEVDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HUKUKÇULAR EĞİRDİR'İ SEVDİ
Haberin Tarihi: 5.10.2013 10:32:00 - Okunma Sayısı:2908 defa okundu.

Hukuk ve Adalet Kulübü geçtiğimiz yıl tertiplediği Hukuk Şenliği'nin ardından şimdi de Isparta SDÜ Hukuk Fakültesi'ni tercih eden 1. sınıf öğrencilerini Eğirdir'e getirecek.

HUKUKÇULAR EĞİRDİR’İ SEVDİ

            Hukuk ve Adalet Kulübü geçtiğimiz yıl tertiplediği Hukuk Şenliği’nin ardından şimdi de Isparta SDÜ Hukuk Fakültesi’ni tercih eden 1. sınıf öğrencilerini Eğirdir’e getirecek.

            SDÜ Hukuk ve Adalet Kulübü üyelerinden Abdullah Çakacı, Zehra Sema Tomaş, Tuğba Toraman, Emre Eğridinar ve Oğuzhan Azrak birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e, Hukuk Şenliği’ne verdiği desteklerden dolayı bir defa daha teşekkür eden SDÜ Hukuk ve Adalet Kulübü üyeleri, “Belediye Başkanımızın, sıcak ve samimi davranışları, fahri rehberlik etmesi bizleri Eğirdir’e bağladı. Gönlümüzü kazanan Belediye Başkanımız, Eğirdir için turizm elçisi gibi çalışıyor. Hukuk Şenliği’mizde bütün arkadaşlarımızla birebir ilgilendi. Diğer illerden gelen misafir arkadaşlarımız çok memnun kaldı. Bu yıl da Hukuk Fakültesi’ni tercih eden 1. sınıftaki arkadaşlarımızı Eğirdir’e getireceğiz. Kulüp olarak yaptığımız faaliyetlerimize destek olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir’e gelen herkesin kendilerine birer emanet olduğunu belirterek, “Hukuk Şenliği düzenleyerek İlçemizde güzel bir faaliyet yapan Üniversitemizin Hukuk ve Adalet Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Çeşitli illerden gelen hukukçu adayları Eğirdir’imizi yakından tanıma fırsatı buldular ve eminim ki gittikleri yerlerde Selçuklu Şehri güzel ilçemizi tanıttılar. Hukuk ve Adalet Kulübü tarafından tertiplenen program çerçevesinde SDÜ’ye bağlı Hukuk Fakültesini tercih eden 1. sınıf öğrencileri ilçemize gelecekler. Belediye olarak ne gerekiyorsa yardımcı olmaya hazırız. İlçemize gelen bütün misafirlerimizi bize birer emanet olarak görüyoruz. Öğrencilerimize Eğirdir’imizi en iyi şekilde tanıtacağız. Onlar da gittikleri yerlerde Eğirdir’imizi anlatacaklardır” dedi.

            Başkan Özmeral, ziyaretlerinden ve güzel bir programı tertiplemelerinden dolayı SDÜ Hukuk ve Adalet Kulübü üyelerinden Abdullah Çakacı, Zehra Sema Tomaş, Tuğba Toraman, Emre Eğridinar ve Oğuzhan Azrak’a teşekkür etti.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap