ITSO Başkanı Başdeğirmen'e SDÜ'den Plaket

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITSO Başkanı Başdeğirmen'e SDÜ'den Plaket
Haberin Tarihi: 5.10.2013 10:35:00 - Okunma Sayısı:1474 defa okundu.

Rektör İbicioğlu, geçtiğimiz aylarda Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilen Şükrü Başdeğirmen'e, Göller Bölgesi Teknokenti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi süresince yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen’e SDÜ’ den Plaket

            Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile bir araya geldi. Teknokent binasında gerçekleştirilen görüşmede Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Kayacan, Prof. Dr. Numan Tamer, Prof. Dr. Süleyman Seydi ve Göller Bölgesi Teknokenti Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu da hazır bulundu.

            Rektör İbicioğlu, geçtiğimiz aylarda Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilen Şükrü Başdeğirmen’e, Göller Bölgesi Teknokenti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi süresince yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

            SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Üniversitenin akademik liderlik yapmasında, ürettiği teknolojiyi sektörlere aktarmasında ve sanayiyle işbirliği yapmasında teknokentlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak “Göller Bölgesi Teknokenti bu anlamda sahip olduğu potansiyelle hızlı bir şekilde hem patent üretme hem de yenilikleri üretip kullanarak piyasaya aktarmada oldukça başarılı sonuçlar elde ediyor.  Teknokentin kuruluşundan bu yana çok önemli gayretler sarf eden  Başdeğirmen’e vermiş olduğu hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

            Başdeğirmen ise 6 yıldır Teknokentte başkan yardımcısı olarak görevini yürüttüğünü ifade ederek sanayi ve üniversite işbirliğinin sağlanmasında Teknokentlerin büyük önem taşıdığını söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap