Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası Yelken Yarışları Çeşme?de Yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası Yelken Yarışları Çeşme?de Yapılacak
Haberin Tarihi: 15.5.2017 14:39:00 - Okunma Sayısı:1204 defa okundu.

Eğirdir Belediyespor yelkencileri 16-21 Mayıs 2017 yapılacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yelken yarışları için Çeşme/İzmir’e gidiyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası Yelken Yarışları Çeşme’de Yapılacak

                Eğirdir Belediyespor yelkencileri 16-21 Mayıs 2017 yapılacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yelken yarışları için Çeşme/İzmir’e gidiyor. Yarışmalarda İlimizi ve ilçemizi, büyükler optimistte Arif Arslantürk ve İlke Dikmen, optimist juniorda Aybars Kaya, Elif Ilgaz Çam ve Yunus Emre Karagöz’dür. Laser 4.7 sınıfında Ali Lök ilimizi temsil edecekler.

                Bu yarışların optimist ve laser yelken sınıfları için seçme kriterlerinden biri olduğunu belirten Isparta İl Yelken Temsilcisi ve yelken antrenörü Şeref Ağartan, şunları söyledi: "Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan optimist (optimist-optimist junior), laser4.7, laser radial ve laser standart Gençlik ve Spor bakanlığı Yelken Yarışları, 16-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında, Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde Çeşme/İzmir’de yapılacaktır. Bu yarışlar optimist ve laser yelken sınıfları için seçme kriterlerinden biridir.

                Bu yarışlara ilimizi temsilen Eğirdir Belediyespor yelken takımı katılacaktır. Kafile başkanı olarak yelken il temsilcisi ve antrenörü olarak ben gideceğim. Antrenör olarak da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yelken antrenörü Ahmet Şahan katılacaktır. Yarışmalara katılacak olan yelkencilerimiz büyükler optimistte Arif Arslantürk ve İlke Dikmen, optimist juniorda Aybars Kaya, Elif Ilgaz Çam ve Yunus Emre Karagöz’dür. Laser 4.7 sınıfında Ali Lök ilimizi temsil edecektir.

                Yelken kafilesi 16 Mayıs 2017 Salı sabahı saat 7’de Eğirdir Limanı’ndan hareket edecektir.

                Yarışların bitimi 21 Mayıs 2017 gecesi Eğirdir’e dönülecektir. Yarışlara katılan yelkencilerimiz, yarış deneyimlerini artırmayı, milli yarışçılarla birlikte yarışarak yarış kurallarını pekiştirmeyi, sert rüzgârlarda dayanıklılık göstererek kendilerine olan güvenlerini artırmayı ve sonuçta başarı elde etmeyi hedeflemektedirler. Tüm yelkencilerimize başarılar diliyorum. Yarışlara katılmamızda her türlü desteği sağlayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap