SEKİBAĞ YAŞLI YAŞAM EVİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL'E ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SEKİBAĞ YAŞLI YAŞAM EVİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL'E ZİYARET
Haberin Tarihi: 18.5.2013 10:08:00 - Okunma Sayısı:1778 defa okundu.

Sekibağ Yaşlı Yaşam Evi sakinleri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ettiler.

SEKİBAĞ YAŞLI YAŞAM EVİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL’E ZİYARET

 

            Sekibağ Yaşlı Yaşam Evi sakinleri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

            Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Eğirdir Sekibağ Yaşlı Yaşam Evi’nde kalan yaşlılar ile Sorumlu Selçuk Baskın ve Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

            Sekibağ Yaşlı Yaşam Evi’nde kalan Hurşit Yıldırım, Mustafa Sıdar, Süleyman Selek, Hakkı Kıldır, Başkan Özmeral’in sık sık kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, “Bu defa da biz Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Sağolsun Başkanımız bizi hiç yalnız bırakmıyor, devamlı bizi ziyaret ediyor, bizimle birlikte oluyor. Başkanımızın destekleri unutulamaz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Özmeral, “Devletimiz,  güçlü ve sosyal devlet olma yolunda hızla yürüyor. Sosyal devletin yansımalarını Eğirdir’imizde de görüyoruz. Sekibağ Mahallemizde yaşlılarımıza özel devletimiz tarafından ev açıldı. Yaşlılarımız kendi evlerinde gibi burada kalıp rahat bir şekilde hayatlarını sürdürebiliyor. Biz de zaman zaman yaşlılarımızı kaldıkları evde ziyaret edip sohbet ediyoruz, onlarla birlikte oluyoruz. Bugün de yaşlılarımız Belediyemize kadar gelip bizleri ziyaret ettiler. Çok mutlu oldum. Bütün yaşlılarımıza teşekkür ediyorum, yaşlılarımızı bereket olarak görüyoruz. Allah’tan her birine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi.

            Eğirdir Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e Huzurevi’nin yapılması, tamamlanması ve hizmetlerinden dolayı yaşlıların huzurunda teşekkür etti. Aytekin Erdoğan, Başkan Özmeral’in her zaman yanlarında olduğunu belirterek, “Başkanımız sık sık ziyarete geliyor. Bizlerle ve yaşlılarımızla beraber oluyor. Her zaman samimi davranıyor ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemiyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap