Kaymakam Abdullah AKDAŞ?ın Kurban Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Abdullah AKDAŞ?ın Kurban Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 31.8.2017 09:41:00 - Okunma Sayısı:1216 defa okundu.

Cuma günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı dolayısıyla Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın Kurban Bayramı Mesajı

 

Cuma günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı dolayısıyla Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş bir kutlama mesajı yayınladı. Akdaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletçe sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar; dostluk ve kardeşlik duygularının canlandığı, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşatıldığı, birlik ve beraberlik bilincinin ön plana çıkartılarak toplumsal barışın tesis edildiği değerli zamanlardır.

 Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi ortamları, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı; sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Vatanı için canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, başta Eğirdirli hemşerilerimiz olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap