Pınar Pazarı Mahallesinde Halk Toplantısı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Pınar Pazarı Mahallesinde Halk Toplantısı
Haberin Tarihi: 8.9.2017 17:28:00 - Okunma Sayısı:1801 defa okundu.

Pınar Pazarı mahallesinde halk toplantısı gerçekleştirildi

Pınar Pazarı Mahallesinde Halk Toplantısı

 

Kaymakam Abdullah AKDAŞ, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL, İlçe Emniyet Müdürü İsmail KARASAKAL, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Cengiz GÜRCAN ve daire amirlerinin katılımıyla Pınar Pazarı mahallesinde halk toplantısı gerçekleştirildi.

8 Eylül Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda Pınar Pazarı halkıyla bir araya gelen Kaymakam Abdullah AKDAŞ ve Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Kapısının herkese açık olduğunu belirten Kaymakam AKDAŞ, vatandaşlarımıza hizmet vermek için koltukları işgal ettiklerini belirtti.

15 yıl önceki şartlarla günümüz şartlarının çok farklı olduğu belirten Kaymakam AKDAŞ; “Devletimiz çok şükür daha güçlü ve tam anlamıyla sosyal devlet olma yolunda önemli adımlar atılıyor” diye konuştu. Devlete güvenimizin tam olması gerektiğinin altını çizen Kaymakam AKDAŞ, “aynı zamanda devlete yardımcı olmak vatandaşlık görevimizdir” diye konuştu.

Kaymakam AKDAŞ yaptığı konuşmanın ardından sözü toplantıda bulunan vatandaşlara bırakarak talep ve sorunlarını dinledi. Kaymakam Abdullah AKDAŞ ve Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL’ün gelen talepleri değerlendirmesiyle, toplantı son buldu. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap