Sakin Şehir Eğirdir YÖREX?te 3 Ton Elma Dağıttı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sakin Şehir Eğirdir YÖREX?te 3 Ton Elma Dağıttı
Haberin Tarihi: 15.9.2017 16:40:00 - Okunma Sayısı:1330 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi 3 ton elmayla fuara damgasını vurdu.

Sakin Şehir Eğirdir YÖREX’te 3 Ton Elma Dağıttı

 

Eğirdir Belediyesi 3 ton elmayla fuara damgasını vurdu. Bakanlar ve Başkanlar Eğirdir Elmasıyla basına poz verdi. 

ANFAŞ Fuar Merkezi'nde 13 Eylül'de açılan ve 17 Eylül 2017 Pazar günü sona erecek olan 8. YÖREX Fuarı'na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, çeşitli illerin valileri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB'a bağlı 70 oda ve 16 Kalkınma Ajansı katıldı.

Fuara katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, fuar açılışını yaptıktan sonra stantları gezdi.

Bakanlar ve Başkanlar, Sakin Şehir Eğirdir Belediyesi'nin standını ziyaret ederek, elmamızın tanıtımına katkıda bulundular. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kendi sosyal medya hesaplarında Eğirdir elmasıyla verdiği pozu paylaştı.

Geçen yıl 180 bin ziyaretçinin gezdiği YÖREX Fuarının bu kez 200 bin ziyaretçiye ulaşması hedefleniyor.

Eğirdir Belediyesi açtığı stantta, elma fidanı tanıtımı yanısıra yaklaşık 3 ton elma, elma suyu, elma reçeli, elma marmeladı ve elma cipsini ziyaretçileri ikram ederek elma mamüllerinin de tanıtımını yapıyor.  Eğirdir Belediyesi stadında ayrıca ilçemizin tanıtım broşürleri, katalogları ve CD'lerini de fuar ziyaretçilerine dağıtılıyor.  

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap