"BEREKETLİ BİR HASAT DÖNEMİ BEKLİYORUZ"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"BEREKETLİ BİR HASAT DÖNEMİ BEKLİYORUZ"
Haberin Tarihi: 18.9.2017 15:28:00 - Okunma Sayısı:3428 defa okundu.

Elma Üretimi ile adını tüm ülkemize duyuran Eğirdir İlçemizde hasat başladı. Elma hasadının başlaması dolayısıyla bir açıklama yapan Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıdoğan, bereketli bir hasat dönemi beklediklerini ifade etti.

EĞİRDİR ZİRAAT ODASI BAŞKANI SARIDOĞAN:

"BEREKETLİ BİR HASAT DÖNEMİ BEKLİYORUZ"

Elma Üretimi ile adını tüm ülkemize duyuran Eğirdir İlçemizde hasat başladı. Elma hasadının başlaması dolayısıyla bir açıklama yapan Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıdoğan,  bereketli bir hasat dönemi beklediklerini ifade etti.

Sarıdoğan "Türkiye’de yetiştirilen her 4 elmadan 1 tanesi elmanın başkenti olarak bilinen Isparta’da yetiştirilen her 3 elmadan 1 tanesi ise Eğirdir’de üretilmektedir. Hasat dönemi, üreticilerimizin yıl boyunca bin bir emekle ürettiklerinin karşılığını alma zamanıdır. Yetiştirilen ürünlerin toplanması için birçok işçiye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle, hem üretici, hem tüketici hem de bu işlerde çalışmak isteyenlerin hasretle beklediği bir dönemdir hasat mevsimi." diyerek Elma hasadının hayırlı olması dilekleriyle üreticilerimiz için bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap