Kaymakam Akdaş?dan Gaziler Onuruna Yemek?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Akdaş?dan Gaziler Onuruna Yemek?
Haberin Tarihi: 19.9.2017 16:28:00 - Okunma Sayısı:1871 defa okundu.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Gazilerimiz, aileleri ve Şehit aileleriyle yemekte buluştu.

Kaymakam Akdaş’dan Gaziler Onuruna Yemek…

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Gazilerimiz, aileleri ve Şehit aileleriyle yemekte buluştu.

Eğirdir Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleşen Yemeğe; Garnizon Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Cumhuriyet Savcısı Uğur Deniz, Eğirdir Hakimi Cihat Ateş yanısıra ilçemizdeki Kurtuluş Savaşı Gazi torunları da iştirak etti.

Gaziler onuruna verilen yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Abdullah Akdaş: “…Bugün 19 Eylül Gaziler Günü. Sizlerle düğünde, bayramda bir araya geliyoruz. Sizlerle birlikte olmak bizler için çok büyük bir şeref, çok büyük bir onurdur. Geldiniz, bize şeref verdiniz. Çok teşekkür ediyoruz. Bugün münasebetiyle özellikle tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Hayatta olan gazilerimize de sağlık, sıhhat ve uzun ömür diliyoruz.

Şehitlik öyle bir mertebe ki Kuran’da dillendiriliyor. 'Siz öldü zannedersiniz ama onlar ölmedi'.

Gazilik de ayrı bir şeref. Nurlanmış askerle, onurlanmış askerdir kısacası.

Bu memlekette, şu güzel ortamda biz bu yemeği verebilmişsek, böyle bir ortamda sohbet edebildiysek sizlerin şehit olmuş evlatları ve mücadele vermiş gazilerimizin sayesindedir... Hepsini tekrar rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum”  dedi.

Gazilerimiz, aileleri ve Şehit aileleri de Kaymakam Abdullah Akdaş’a vermiş olduğu yemekten dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap