TERÖRİST AMERİKA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TERÖRİST AMERİKA
Haberin Tarihi: 24.11.2017 12:10:00 - Okunma Sayısı:4415 defa okundu.

İlhan ŞİMŞEK yazdı...

TERÖRİST AMERİKA

İlhan ŞİMŞEK

                Amerika terörist bir devlet. Teröriste yataklık ve yardım eden teröristtir.

                Amerika PKK, PYD gibi terörist unsurlara açıktan silah ve lojistik destek veriyor.

                Bilindiği gibi terörist yapılanmalar da silahları bize doğrultular.

                Amerika’nın Orta Doğu projesi iflas etti. Amerika Orta Doğu’da büyük bir yenilgiye uğradı.

                Irak ve Suriye ve Türkiye üzerine oynadığı oyunlar çöktü.

                Türkiye, Amerika oyunlarını daha doğrusu entrikalarını sonradan gördü.

                Özellikle Suriye’ye yapılanlar ve Suriye toprakları üzerinde PKK ve onun kolu olan PYD’nin Amerika tarafından desteklenmesi ve bir Kürt yapılanmasını gören Türkiye bölünme ve parçalanma sırasının kendisine geleceğini yakından gördü.

                Amerika’nın güdümünde hareket eden Türkiye, bir zamanlar “Kardeşim” dediği Beşer Esad için adeta Amerika’nın sesi olmuş ve “Beşer Esad gitmeli!”  seslenmelerini açıktan dillendirmişti.

                Amerika’dan vazgeçiyoruz; Rusya ve İran’a yanaşıyoruz.             Rusya, İran ve Türkiye üçlüsü Soçi’de Suriye’nin tüm haklarının ve toprak bütünlüğünün korunması kararını aldı. Soçi kararlarıyla Amerika, Orta Doğu’da çökmüştür. Bir diğer söyleyişle Beşer Esad ülkesinin başında kalacak.

                Bu durumda Sayın Recep Tayyip Erdoğan ne yapacak? Beşer Esad’ın elini tutacak ve “ Kardeşim sen eskiden olduğu gibi benim kardeşimsin. Amerika beni aldattı, aldandım!” mı ? diyecek.

                İran, yıllardır Rusya ile birlikte ama komünist olmadı. Bizde ise Rusya’ya yanaşmak komünizmle eşdeğer görüldü.                 Şimdi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayda bir Rusya ile görüşüyor; Sayın Erdoğan komünist mi oldu.

                Zaten bu ülkede Amerika sömürgeciliği Türkiye’yi yıllardır “İslam elden gidiyor, komünizm geliyor!” safsatası ile aldattı. Gençlerimizi birbirine kırdırdı; kendi kenara çekilip ağzından canavar salyalarını akıta akıta gençlerimizin oluk oluk akan kanlarını  seyretti.

                Türkiye bir aksilik olmazsa özellikle sınır komşuları ile iyi geçinmenin şart olduğunu ve Amerika’nın iyi bir dost olmadığını geç de olsa anladı.

                Amerika, şimdiye değin PKK, PYD kurşunlarıyla tuzaklarıyla şehit olan askerlerimizin,  polislerimizin, sivil halkımızın katilidir ve hâlâ Lozan Antlaşmasını ve Türkiye’yi bir devlet olarak tanımayan tek ülkedir.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap