Gençler Bayramı Zirvede Kutladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gençler Bayramı Zirvede Kutladı
Haberin Tarihi: 20.5.2013 09:48:00 - Okunma Sayısı:1895 defa okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Sivri Dağı tırmanışı 76 gencin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gençler Bayramı Zirvede Kutladı

 

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Sivri Dağı tırmanışı 76 gencin katılımıyla gerçekleştirildi. Gençler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını Sivri Dağı zirvesinde kutladılar.

            Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Gençlik Haftası Etkinlikleri içerisinde yer alan Sivri dağına tırmanış 16 Mayıs 2013 günü gerçekleştirildi. Gençler saat 13:30 da Akpınar köyüne hareket ederek oradan da saat 14.00 da tırmanışa başladılar. 76 gencin katımlı ile Antrenör Durmuş UÇKUN ve Ali TELLİ idaresinde gerçekleştirilen etkinliğe 76 genç katıldı. Etkinlik öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan GENÇER, gençlerimize çikolata ve su ikramı yaparak,  “Eğirdir’in güzelliğini kuş bakışı görmenin, Eğirdir ve çevresini tanımanın mutluluğunu birlikte paylaşacağız, bize bu etkinlikte katkı sağlayan Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri ÖZMERAL’e huzurlarınızda bir kez şükranlarımı sunarım” dedi. Etkinliğe katılan gençler, zirveden Eğirdir ve çevresinin manzarasına hayran kaldıklarını ifade ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektiler. Gençler, bu güzel etkinliğin ileriki yıllarda da yapılması temennisinde bulunarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Etkinlik 18.30’da sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap