Eğirdir MAREM?den İşbaşı Eğitimi?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MAREM?den İşbaşı Eğitimi?
Haberin Tarihi: 6.12.2017 10:18:00 - Okunma Sayısı:3026 defa okundu.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM), teorik eğitim alan kursiyerlere 29 günlük işbaşı uygulama imkanı sunacak.

Eğirdir MAREM’den İşbaşı Eğitimi…

                Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) işbirliği çerçevesinde Isparta tarımının eleman ihtiyacını karşılamak üzere başlatılan teorik eğitimlerin ikinci safhası olan “işbaşı uygulama eğitimleri” başlıyor. Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM), teorik eğitim alan kursiyerlere 29 günlük işbaşı uygulama imkanı sunacak.

                Isparta tarımına yönelik eleman ihtiyacını karşılamak üzere başlatılan ve Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü’nde (MAREM) uzman eğitmenler tarafından verilen 20 günlük teorik eğitimlerde sona yaklaşıldı.

                “Meslek Etiği” “Personel Hijyeni” “İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı” “Meslek Dili – Mesleki Terminoloji” “Temel Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim” ve “Elma Yetiştiriciliği” gibi bir çok konuda verilen eğitimleri alan 35 bay ve bayan kursiyerler işbaşı uygulama eğitimlerine hazır hale geldi.

                Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM), teorik eğitim alan kursiyerlere 29 günlük işbaşı uygulama imkanı sunacak.

                Eğirdir Meyvecilik ve Araştırma Enstitüsü’ Müdürlüğünde (MAREM) yapılacak işbaşı eğitimleriyle kursiyerler, doğru adreslerde gerçek çalışma ortamında yetişmiş olacaklar.

                Bu dönem sonunda firmalar, kursiyerleri kendi bünyelerinde istihdam ederek programın amacına ulaşmasına katkıda bulunacaklar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap