İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN PAŞAMIZA ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN PAŞAMIZA ZİYARET
Haberin Tarihi: 22.12.2017 15:12:00 - Okunma Sayısı:1571 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris SEZGİN, Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdür Ali ŞANAL ve Müdür yardımcısı Şenol TAŞCI, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk BOZDEMİR’i makamlarında ziyaret ettiler.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN PAŞAMIZA ZİYARET

 

                Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris SEZGİN, Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdür Ali ŞANAL ve Müdür yardımcısı Şenol TAŞCI, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk BOZDEMİR’i makamlarında ziyaret ettiler.

                Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral BOZDEMİR, gençlere Dağcılık, Doğa Yürüyüşü, Kayak ve Zor Şartlarda Hayatı İdame Sağlamak gibi alanlarda eğitim imkanı sağlayabileceklerini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris SEZGİN de çocuklarımızın bu imkanlardan faydalanabilmeleri için hemen planlama yapacaklarını söyledi.

                Ziyaret ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali ŞANAL “Eylül ayında Sarıidris Kasabasında yapılan İlçe Hayat Boyu Öğrenme Planlama ve İşbirliği Toplantısında alınan karar doğrultusunda ilçemiz MEB eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimizin Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezimizin eğitim ve eğitim yeri imkanlarından faydalanmak isteğimizi sayın Paşamıza ilettik. Yapacağımız çalışma için bilgi verdik. Bir liste ile geldiğimizi bize yardımcı olabilecek misiniz dediğimizde Sayın komutanımız listedeki sayının az olduğunu daha fazla çocuğumuzu Eğitim Merkezimizde görmek istediklerini belirttiler. Komutanımız gençlere; Dağcılık, Doğa Yürüyüşü, Kayak, Zor Şartlarda Hayatı İdame sağlamak gibi alanlarda eğitim imkanı sağlayabileceklerini, yapacağımız bu tür çalışmalara sonuna kadar destek vereceklerini söylediler." şeklinde konuştu.

                ŞANAL, Tuğg. BOZDEMİR’in "Hatta Eğirdir’deki okullara devam eden bütün çocuklarımızın Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığımızın Eğitim alanlarını ve çevreyi tanımalarını da istiyorum, burayı görmeyen tanımayan hiçbir çocuğumuz kalmasın, onlar beki de ileride bizim yerimizde vatan savunmasında burada olacaklar” dediğini de aktararak "Komutanımız ayrıca ordumuzun millet için var olduğunu geçlerimizin vatandaşımızın bizleri yakından tanımasında bir sakınca olamadığını, özellikle yemin törenlerine gelerek askerlerimize moral destek olmalarını onlardaki bu duyguyu hissetmelerini istediğini söyledi."  diye konuştu.

          Halk Eğitim Merkezi Müdürü ŞANAL ayrıca, ziyaretin hemen başında Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral BOZDEMİR'e hediye ettikleri Eğirdir Halk Eğitimi tarafından el işlemesi ile yapılan Türk bayrağının salonun tam karşısına asılmasından büyük gurur duyduklarını da söyledi.

                İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris SEZGİN ve HEM Müdürü Ali ŞANAL, Müdür Yard.  Şenol TAŞCI geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yapılacak bu güzel çalışmalar için Tuğgeneral Ömer Faruk BOZDEMİR’e  teşekkür ederek, ziyareti sonlandırdılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap