ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ GENEL KURULU 22 OCAK’TA…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ GENEL KURULU 22 OCAK’TA…
Haberin Tarihi: 25.12.2017 17:10:00 - Okunma Sayısı:1553 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yıllık olağan genel kurul toplantısı, 22 Ocak 2018 Pazartesi günü yapılacak.

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ GENEL KURULU 22 OCAK’TA…

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yıllık olağan genel kurul toplantısı, 22 Ocak 2018 Pazartesi günü saat 11.00’de, Vergi Dairesi üzerinde, Belediye Toplantı Salonunda yapılacak.

Bugün gazetemizi ziyaret eden Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, önümüzdeki kongrede yeni yönetim ve denetim kurulu üyelikleri için seçim yapılacağını belirtti.

Yönetim Kurulu üyeleri Adil Uğurlu ve İsmet Şenol ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Başkan Öngün, normalde seçimli kongrelerin dört yılda bir yapıldığını, ara yıllarda ise mali genel kurul toplantılarının yapıldığını söyledi. Ülkemizdeki Esnaf Kefalet Kooperatiflerinin; Bakanlığa mali genel kurulların kaldırılması yönünde teklif verdiğini, kooperatiflere külfet getirdiği gerekçesiyle, bu teklifin mecliste kabul gördüğünü anlatan Öngün, seçimli genel kurul toplantılarının böylelikle üç yılda bir yapılmasının kararlaştırıldığını ve ülkemizdeki tüm esnaf kefalet kooperatiflerinin yeniden kongrelerle seçim yapmalarının öngörüldüğünü ifade etti.

19 Mart 2016 tarihinde yapılan kongre ile göreve gelen Eğirdir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün ve yönetim kurulu asil üyeleri İsmet Şenol, Adil Uğurlu, Tolga Ersan ve Lütfi Uysal’ın göreve yeniden talip oldukları açıklandı.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap