Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın Yeni Yıl Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın Yeni Yıl Mesajı
Haberin Tarihi: 28.12.2017 15:15:00 - Okunma Sayısı:1614 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, yeni yıl mesajı yayınladı.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın Yeni Yıl Mesajı

 

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, yeni yıl mesajı yayınladı.

Akdaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Acı tatlı anıları; sevinçleri ve üzüntüleri yaşadığımız bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Yeni yıl, yeni başlangıçlara, yeni umutlara; aydınlık ve refah dolu bir geleceğe açılan bir kapıdır.

Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmekte. Ay yıldızlı bayrak altında yaşayan, aynı ülkenin toprağını ektiğimiz, aynı havayı soluduğumuz insanlar olarak belki de en önemli sorumluluğumuz birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak; geleceğimiz, çocuklarımız için çaba göstermek ve milletimizin refahı için çalışmaktır. Toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır.

2018 yılının milletimiz başta olmak üzere tüm insanlık için mutlu, sağlıklı, huzurlu ve kardeşlik içinde; barış içerisinde geçmesini temenni ediyor, Eğirdirli bütün hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

                                                                                                         Abdullah AKDAŞ

                                                                                                       Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap