Veli GÖK’ten Yeni Yıl Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Veli GÖK’ten Yeni Yıl Mesajı
Haberin Tarihi: 29.12.2017 13:02:00 - Okunma Sayısı:1400 defa okundu.

Veli GÖK’ten Yeni Yıl Mesajı

Veli GÖK’ten Yeni Yıl Mesajı

Gök: “Yeni yılda hedefimiz Eğirdir’imize AK Belediye’ye kavuşturmaktır”

 

Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli GÖK, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 2017 yılının dolu dolu geçtiğine dikkat çeken Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gök,  2018 yılının da en az 2017 yılı kadar başarılarla geçen bir yıl olması temennisinde bulundu.

 

Gök kutlama mesajında, “EĞİRDİR Teşkilatımızla hem de Eğirdir'li hemşehrilerimizle yan yana olduk.

Bu süreçte yanımızda olan, ziyaretlerimizde bir araya geldiğimiz, katıldığımız programlara iştirak eden ve bizlere her türlü iletişim yollarıyla desteklerini sunan, Partili Partisiz tüm hemşehrilerime ve AK Parti davasına gönül vermiş tüm kardeşlerime, Eğirdir'deki Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, İlçemizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütlerine, Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerine, Köy Sulama Birlikleri Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti Teşkilatına yakışan bir şekilde, oldukça nezih ve başarılı şekilde yürüten Teşkilatımızın kahramanları olan kıymetli kardeşlerime ise isim isim teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Partimizin AK Kadrolarının başında yer alan EĞİRDİR İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu Üyelerimize, İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerimize gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı her birine ayrı ayrı TEŞEKKÜR ediyorum. Yine bu başkanlarımızın nezdinde tüm AK Parti EĞİRDİR Ailesi fertlerine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Plan Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekilimiz sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ'e, AK Parti Isparta Milletvekilimiz Said YÜCE'ye, AK Parti Isparta İl Başkanımız sayın Osman ZABUN'a  ve İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Ali BOLAT’a Güçlü TÜRKİYE için çıktığımız bu yolda bizlere göstermiş oldukları destek ve özverilerinden dolayı şahsım ve Teşkilatım adına Teşekkürü bir borç bilirim.

Belirli bir süreci geride bıraktık AK Parti Ailesinin yeni başarıları için AK Parti ISPARTA Milletvekillerimizle birlikte yeni Hizmetlere imza atmak istiyoruz. Bu nedenle de tüm Teşkilat mensubu arkadaşlarıma Partili Partisiz desteklerini esirgemeyen kardeşlerime, tüm hemşehrilerimize, tüm dost ve arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR ederim” dedi.

2017 yılının dolu dolu geçtiğine dikkat çeken Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gök,  2018 yılının da en az 2017 yılı kadar başarılarla geçen bir yıl olması temennisinde bulundu. Sonuna geldiğimiz 2017 yılı içerisinde hem Türkiye’nin hem de Eğirdir halkının birçok badireler atlattığını da belirten Gök, 2018 yılının bu badirelerden uzak daha mutlu, huzurlu ve refah seviyesinin arttığı bir yıl olmasını arzu ettiklerini belirtti.

Gök, sözlerine şöyle devam etti:

“Son günlerini idrak ettiğimiz 2017 yılı acısıyla tatlısıyla sona eriyor. Bu günler geride bıraktığımız yılın muhasebesi için bir fırsat olarak değerlendirilmeli. Ak Parti Eğirdir İlçe teşkilatı olarak çok başarılı bir seneyi geride bırakıyoruz. Yeni yılda da bu başarıları artırarak devam ettirmek ve hedefimiz Eğirdir’imizi AK BELEDİYE’ye kavuşturmaktır.

2018 yılının öncelikle Eğirdir’li hemşehrilerime sonra tüm Türkiye’ye daha sonra da tüm İslam alemine huzur, mutluluk, barış, refah ve sağlık getirmesini diliyorum. Dünya’da, ülkemizde ve ilçemizde yaşanan ve tüm insanlığı olumsuz etkileyen, hepimizi üzen olayların 2018 yılında son bulmasını umut ediyorum. Umarım ki 2018 yılı kardeşliğin ve barışın yılı olacak. Temennimiz, barışın ve kardeşliğin temin edilmesi olduğu gibi aynı zamanda refahın, kalkınmışlığın ve gelişmişliğin artarak devam ettiği, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye, dört başı mamur bir Isparta ve bölgenin cazibe merkezi olmuş bir Eğirdir.

Bu niyetle tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyor, herkesin beklentilerinin karşılandığı, hoşgörünün hakim olduğu, yarınlara daha aydınlık, daha umutla bakabildiği hayırlı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap