Yola Biriken su kazaya davetiye çıkarıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yola Biriken su kazaya davetiye çıkarıyor
Haberin Tarihi: 30.12.2017 12:20:00 - Okunma Sayısı:1615 defa okundu.

Sürücüler zor anlar yaşıyor…

Yola Biriken su kazaya davetiye çıkarıyor

Sürücüler zor anlar yaşıyor…

 

Eğirdir İlçesinde Kemik Hastalıkları Hastanesi ve sağlık ocağı önünden geçen Karayolunda oluşan su birikintisine her yağmur yağdığında karşılaşmak mümkün.

Eğirdir  ilçesinde Kemik Hastalıkları Hastanesi önünde ve sağlık ocağı evlerinin önünden geçen karayolunda oluşan su birikintisi adeta kazaya davetiye çıkarıyor. Yapılan duble yolların bazı bölümünde biriken sular yol yapımında bir hata olduğu kanısını oluştururken biriken suların daha çok kazaya sebebiyet vereceğini düşünen vatandaşların sayısı da az değil. Su birikintilerine giren araç sürücüleri biranda direksiyon hâkimiyetini kaybediyor.

Vatandaşlar, Hastane ve Sağlık Ocağı mevkiindeki yolun yağmur sularının tahliyesine imkan vermediğini, her yağmurda burada su biriktiğini söylediler. Özellikle İlçede yeni yapılan yolda oluşan su birikintileri sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. Yola yabancı sürücülerde sudan kaçmak isteyip tehlike yaratıyor diye konuştular. Yağmur suyu ile adeta göle dönen yolun buradan geçmekte olan araçlar için tehlikeli olduğunu ifade eden vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak yolun düzgün hale getirilmesini istediler.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap