Eğirdir Belediye Spor Kulübü Yelkencileri Kamp ve Yarış için Bodrum’a gidiyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediye Spor Kulübü Yelkencileri Kamp ve Yarış için Bodrum’a gidiyor
Haberin Tarihi: 30.12.2017 16:40:00 - Okunma Sayısı:1312 defa okundu.

Eğirdir'li Yelkenciler Kış Trofesine Katılacak...

Eğirdir Belediye Spor Kulübü Yelkencileri Kamp ve Yarış için Bodrum’a gidiyor

Eğirdir'li Yelkenciler Kış Trofesine Katılacak...

                Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2018 Yılı Yelken İl Temsilciliği Faaliyet Programı’nda yer alan Hareketli Salma Bodrum Kış Trofesi (Optimist/Laser 4.7/Laser Radial) 4-7 Ocak 2018 tarihleri arasında Bodrum Spor Yelken Kulübü ev sahipliğinde İçmeler-Bodrum-Muğla’da düzenlenecek.

                Isparta Yelken İl Spor Temsilcisi ve antrenörü Şeref Ağartan gazetemize şu bilgileri verdi: “Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 Yılları Yelken İl Temsilciliğinin Faaliyet Programında yer alan Hareketli Salma 3 ayaklı Bodrum Kış Trofesi’nin bugüne kadar yapılan 1. ve 2. Ayak yarışlarına Eğirdir Belediye Yelken Şubesi olarak katıldık. Son ayak olan 3. Kış Trofesi için 4-7 Ocak 2018 tarihleri arasında Bodrum Spor Yelken Kulübü ev sahipliğini yaptığı İçmeler-Bodrum-Muğla’ya gideceğiz.

                Ayrıca yarış öncesi ek olarak Rus, Azeri, Galatasaray, Eğirdir Spor ve Bodrum Spor yelkencilerinin katılacağı 3 günlük kampa da katılacağız. Kamp ve yarış için 2-7 Ocak 2018 tarihleri arasında Bodrum Spor Yelken Kulübü’nde olacağız. Kampın yelkencilerimiz açısından çok yararlı olacağına inanıyorum. Yelkencilerimiz burada eksiklerini tamamlama fırsatı bulacaklar. Ayrıca TYF Federasyonu’nun 22-27 Ocak 2018’de yapacağı Kış Kupası’na hazırlık olacaktır.

                Kafile başkanlığını yaptığım Eğirdir Belediye Spor Yelken kafilesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yelken antrenörü Ahmet Şahan katılacaktır. Kafilede yer alacak yelkencilerimiz Optimist sınıfında İlke Dikmen, Arif Aslantürk, Ahmet Sağlam; Optimist Junior sınıfında Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Zeliha Nur Demirbaş, Mine Ertap, Ayşegül Akdeniz Tenderis’tir.

                Kafilemiz 2 Ocak 2018 Salı sabahı saat 8’de Eğirdir Limanı’ndan hareket edecektir. Dönüşümüz 7 Ocak 2018 Pazar günü yarışların tamamlanması sonrası olacaktır. Tüm yelkencilerimize kamp ve yarışlarda başarılar diliyorum.

                Kamp ve yarışmalara katılmamızı sağlayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e ve Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap