Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Başkan Ömer Şengöl’e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Başkan Ömer Şengöl’e Ziyaret
Haberin Tarihi: 4.1.2018 10:18:00 - Okunma Sayısı:1370 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi Tarafından Ada Yolu Üzerine Teşhir ve Satış Standı Yapılıyor…

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Başkan Ömer Şengöl’e Ziyaret

Eğirdir Belediyesi Tarafından Ada Yolu Üzerine Teşhir ve Satış Standı Yapılıyor…

 

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali ŞANAL; idareci, çalışan ve kursiyerleri ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü ziyarette bulundular.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün çalışmalarına verdiği desteklerinden dolayı gerçekleştirdikleri ziyarette, Şengöl’e Eğirdir temalı rölyef ve çiniden oluşan hediyeler takdim edildi.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Eğirdir HEM Müdürü Ali ŞANAL: “Başkanımızın Halk Eğitim Merkezi çalışmalarına verdiği desteklerinden dolayı kısa bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik ve Başkanımızla karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

Belediye Başkanımızın Halk Eğitimi Merkezimizin, belediyemize götürdüğü bütün taleplerinin karşılandığını dolayısıyla küçük bir teşekkür ziyareti ile de bize düşen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Bu ziyaret aynı zamanda yapacağımız çalışmalara kaynak teşkil etmesi açısından başkanımızın görüşlerinin paylaşıldığı güzel bir ziyaret oldu” dedi.

Ada yolu üzerinde Eğirdir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen ahşap dükkanlar hakkında görüşlerini bildiren Şanal: “Eğirdir Kaymakamımızın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze tahsis ettiği teşhir ve satış standımızın çalışmalarını konuşurken Eğirdir Belediyesinin halihazırda yapılmasına devam edilen ahşap dükkanlardan birini Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze tahsis edeceği müjdesini bu ziyaretimizde vermiş oldu. Bununla ilgili Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ ile de görüştüğünü, Eğirdir Belediye Başkanı olarak Eğirdirli hemşehrilerimize, özellikle bayanlarımıza aile bütçelerine katkıda bulunabilecekleri nezih ortamlar yaptıklarını, bunlardan bir tanesinin de Halk Eğitimi Merkezimizin faaliyetlerini yapabileceği El sanatlarının yapılacağı ve yöresel ürünlerin satışının olacağı bir mekanı Halk Eğitimi merkezine ve Eğirdir’e kazandırmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen başkan Ömer ŞENGÖL ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından HEM Müdürü Ali Şanal, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e Halk Eğitimi Merkezinde öğretmen ve kursiyerlerin yaptığı Eğirdir temalı rölyef ve çiniden oluşan hediyeler takdim etti.

Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Fadime Gökdoğan da Eğirdir’in birçok mahalle ve köyünde kurslarının devam ettiğini, müsait olan tüm bayanlarımızın kurslara katılmalarını burada yaptıkları ürünleri de merkezide ait satış standında sergileyebileceklerini belirtti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap