19 Mayıs Kutlandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,19 Mayıs Kutlandı
Haberin Tarihi: 21.5.2013 10:50:00 - Okunma Sayısı:1668 defa okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 94'ncü yılı ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Kutlandı

 

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 94’ncü yılı ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

            19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs 2013 Pazar günü saat 9.30’da Gençlik ve Spor Bakanlığı adına Eğirdir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer’in Atatürk Büstüne çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunumunun ardından devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu akabinde İstiklal Marşımız söylenildi.

            Törene; Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri, öğrenciler, Muharip Gaziler, Huzurevi Sakinlerinden oluşan 25 kişilik bir ekip ve İstanbul’dan ilçemize gelen bir grup vatandaşın katılımı ile yapıldı.  Buradaki törenin ardından Eğirdir Canada’da yapılan gençlik koşusu ve akabinde akşam 19.00’da yapılan ödül töreni ile kutlamalar sona erdi. Eğirdir Esnafının dükkanlarına bayrak asma oranının azlığı ise görenleri şaşkınlığa sevk etti.

            19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 94. yıl dönümü kutlamalarına bu yıl sadece Gençlik ve Spor Bakanlığı adına çelenk koyulacak olunmasından ve Stadyum törenlerinin iptal edilmesinin ardından İlçemizde kutlama programına katılım azdı. Öğrenciler haricinde 25 kişilik bir ekiple çelenk sunma programı yapılırken Eğirdir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin tam kadro törene eşlik etmesi gözlerden kaçmadı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap