Eğirdir Elmaspor 18 Puanla 9. Sırada

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Elmaspor 18 Puanla 9. Sırada
Haberin Tarihi: 16.1.2018 13:02:00 - Okunma Sayısı:1274 defa okundu.

Elmaspor: 3 TVF Spor Lisesi :1

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler A grubunda mücadele eden Isparta'nın tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor hafta sonu Eğirdir Kapalı Spor Salonu'nda ağırladığı TVF Spor Lisesi takımını 3-1 mağlup ederek puanını 18'e yükseltti.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler A grubunda mücadele eden Eğirdir Elmaspor, TVF Spor lisesi karşısında kendi sahasında ilk seti 25-15, ikinci seti 25-22, üçüncü seti 21-25 ve son seti ise 25-20 kazanarak 3-1'lik galibiyete imza atmış oldu.

Kulüp Başkanı Abdullah Turan maç sonunda yaptığı açıklamada, "Kan değişikliğinin ardından kazanmamız gereken maçlardan galibiyetle ayrıldık. Ligi istediğimiz yerde bitirmek için çaba sarf etmeye devam ediyoruz. Çok iyi bir ekibimiz var, oyuncularımız ve teknik ekibimiz her maç ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. Isparta'da sadece futbol yok, 1.Lig'de voleybolda takımımız var ama taraftar desteğimizi arkamızda göremiyoruz, bizi üzen bu konular. Isparta'yı Bal Liginde futbol takımımız temsil ediyor, güzel de destek veriliyor. Voleybolda da 1. ligde Eğirdir Elmaspor voleybol takımımız var ancak Eğirdir Belediyesi dışında kimseden destek görmüyoruz. Isparta'yı ve Eğirdir'i elimizden geldiğince iyi temsil etmeye çalışıyoruz, çalışacağız da. Kulübümüze maddi ve manevi destek sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Voleybol'a da gereken desteğin gösterilmesini bekliyoruz." dedi.

Temsilcimiz Eğirdir Elmaspor 21 Ocak Pazar günü ligin lideri Düzce Belediye ile 18 Temmuz Spor salonunda saat:13.00'de karşılaşacak. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap