Hamit Barlas: "Güçlü esnaf, güçlü Eğirdir için Başkanlığa talibim."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hamit Barlas: "Güçlü esnaf, güçlü Eğirdir için Başkanlığa talibim."
Haberin Tarihi: 16.1.2018 17:53:00 - Okunma Sayısı:4080 defa okundu.

Hamit Barlas: "Güçlü esnaf, güçlü Eğirdir için Başkanlığa talibim."

Hamit Barlas: "Güçlü esnaf, güçlü Eğirdir için Başkanlığa talibim."

22 Ocak 2018 Pazartesi günü yapılacak olan, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinde, "Başkanlık" içi aday olan hemşehrimiz Hamit Kubilay Barlas, 9 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde başkanlık için adaylığını koyan hemşehrimiz Ali Kızıltaş ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Ali Kızıltaş yanısıra hemşehrilerimiz; Mahmut Tıknaz, Bora Armağan, Erol Kılınç, Fatih Demiralay, Gökhan Yıldız, Faruk Aslantürk, Volkan Kaplan ve Emin Durdu ile birlikte gazetemizi ziyaret eden  Hamit Kubilay Barlas, , "Güçlü Esnaf, Güçlü Eğirdir" için yola çıktıklarını söyledi.

 Barlas, Başkan seçilmesi halinde;

- Çanakkale gezileri, Kaplıca programları ve fuarlara katılım sağlayarak hem ilçe tanıtımı hem de esnafımızın birlik ve beraberliğinin güçlendirilmesi,

- Esnafımıza anlaşmalı petrol ofisleri ile indirimli akaryakıt alımı temin edilmesi,

- Sanayi bölgesindeki esnafımızın bir dernek çatısı altında toplanması

projelerinin hayata geçirilmesi için çalışacaklarını ifade ederek "Resmi kurum kuruluşlarda Odamız en iyi şekilde temsil edilecektir, Ortaklarımızın kefaletteki işlemleri en hızlı şekilde sonuçlandırılarak, mağdur edilmeyecektir. Düzenli olarak ortaklarımızın katılımı ile fikir alışverişi toplantıları düzenleyeceğiz." dedi.

35 yıldır aralıksız olarak Eğirdir'de Esnaflık yaptığı belirten Barlas, "Esnafımızın sorunlarını çok iyi bildiğimi düşünüyorum. Bu yüzden esnafımızın sorunlarına çare olmak adına Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına aday olmaya karar verdim. Yönetim kurulumuz ile birlikte en iyi şekilde hizmet etmek için hemşehrilerimizin takdiri ile yönetime talibiz" diye konuştu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap