Başkan Adaylarından Başkan Şengöl'e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Adaylarından Başkan Şengöl'e Ziyaret
Haberin Tarihi: 17.1.2018 14:39:00 - Okunma Sayısı:1890 defa okundu.

Esnaf Odaları Seçimlerinden Önce Başkan Adaylarından Başkan Şengöl'e Ziyaret

Esnaf Odaları Seçimlerinden Önce
Başkan Adaylarından Başkan Şengöl'e Ziyaret

22 Ocak 2018 Pazartesi günü yapılacak olan, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinde, "Başkanlık" için aday olan hemşehrimiz Hamit Kubilay Barlas, 9 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde başkanlık için adaylığını koyan hemşehrimiz Ali Kızıltaş ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti.

Ali Kızıltaş yanı sıra hemşehrilerimiz; Mahmut Tıknaz, Bora Armağan, Erol Kılınç, Fatih Demiralay, Gökhan Yıldız, Faruk Aslantürk, Volkan Kaplan ve Emin Durdu ile birlikte Başkan Şengöl'ü ziyaret eden Hamit Kubilay Barlas, , "Güçlü Esnaf, Güçlü Eğirdir" için yola çıktıklarını söyledi. 35 yıldır aralıksız olarak Eğirdir'de Esnaflık yaptığını belirten Barlas, "Esnafımızın sorunlarını çok iyi bildiğimi düşünüyorum. Bu yüzden esnafımızın sorunlarına çare olmak adına Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına aday olmaya karar verdim. Yönetim kurulumuz ile birlikte Eğirdir'imize en iyi şekilde hizmet etmek için hemşehrilerimizin takdiri ile yönetime talip olduk." diye konuştu.

Başkan Şengöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birlik ve beraberlik içerisinde bir yarışın geçmesi temennisinde bulunarak, adaylara seçimlerde başarılar diledi. Eğirdir'e hizmet noktasında elini taşın altına koyan herkesten Allah razı olsun!.."dedi. Başkan Şengöl , 22 Ocak 2018 Pazartesi günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan adayı Hamit Kubilay Barlas ve Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde başkanlık için adaylığını koyan Ali Kızıltaş'a başarılar diledi. Eğirdir sorunlarının masaya yatırıldığı ziyaret, fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap