Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinde Kitap Sergisi Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinde Kitap Sergisi Açıldı
Haberin Tarihi: 23.1.2018 13:35:00 - Okunma Sayısı:1434 defa okundu.

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinde 2017 yılı ikinci altı aylık döneminde Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünden gönderilen, güncel yayınların ağırlıkta olduğu 2225 adet kitaptan oluşan sergi açıldı.

               Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinde Kitap Sergisi Açıldı

        Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinde 2017 yılı ikinci altı aylık döneminde Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünden gönderilen, güncel yayınların ağırlıkta olduğu 2225 adet kitaptan oluşan sergi açıldı. 23-30 Ocak 2018 tarihleri arasında açık kalacak olan sergiyi gezen ziyaretçiler aynı anda beğendikleri kitapları seçip ödünç alabilecekler.

       Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi Hakkında bilgi veren Bedriye KÜÇÜKKARA;

        “Kütüphanemize 2017 yılı içinde Genel Müdürlük tarafından gönderilen kitap sayısı 2225 adet olup toplamda 23025 adet kitap, 111 çeşit dergiden oluşan süreli yayınlar, bir ulusal gazete ve iki yerel gazete okuyucularını beklemektedir. İnternet salonumuzda bulunan 17 adet bilgisayar ile internet hizmetinden yararlanan kullanıcılar araştırmalarının sonucunda çıktı alma imkanına sahiptirler. Yıl içinde Kütüphanemizden yararlanan kişi sayısı 27606 olup, 2181 üyemiz 14764 kitap ödünç almıştır.

       Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ öncülüğünde başlatılan “Eğirdir Esnafı Okuyor” ve “Kütüphanemiz Bize geliyor” kampanyası, Eğirdir Belediyesinin desteği ile başlatılan “Aileler Okursa Çocuklar da Okur” kampanyası devam ediyor. Kütüphanemizin tanıtımı ve okuyucu sayısının artmasında bu projelerin önemli katkısı olmaktadır.

       Kütüphane olarak halkımızdan gelen kitap bağışlarının ihtiyacı olan Köy ve Mahalle okullarına ulaştırılmasında köprü vazifesi görüyoruz. Eğitim Öğretim döneminin tatile girdiği bu günlerde tüm öğrenci ve velilerimizi sergimizi gezmeye ve kitap ödünç almaya davet ediyoruz. Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi olarak haftada 6 gün günde 9 saat hizmet veriyoruz tüm halkımızı kütüphanemize bekliyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap