Bağıllı S.Y.D.D. ve Bağıllı Köyü Muhtarlığı en aktif köy olmak için çalışıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bağıllı S.Y.D.D. ve Bağıllı Köyü Muhtarlığı en aktif köy olmak için çalışıyor
Haberin Tarihi: 26.1.2018 09:58:00 - Okunma Sayısı:1793 defa okundu.

Bağıllı S.Y.D.D. ve Bağıllı Köyü Muhtarlığı en aktif köy olmak için çalışıyor

Bağıllı S.Y.D.D. ve Bağıllı Köyü Muhtarlığı en aktif köy olmak için çalışıyor

Bağıllı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SYDD )ve Bağıllı Köyü Muhtarlığı ile birlikte 2018 yılına da en aktif köy olmak için projeler üretmeye devam ediyor. Dernek yönetimi ve köy halkı el ele vererek dayanışmanın ve yardımlaşmanın gerçek anlamını yaşatıyor.

Toplum yararına uygun üyelerinin ve köy halkının tek sesi olma yolunda hızla ilerleyen Bağıllı S.Y.D.D ve Bağıllı Köyü Muhtarlığı, geçen yıllarda yaptığı birçok toplumsal projelerle gündeme gelerek, bu yılda bir çok etkinlikle dikkat çekmeye devam ediyor.

 Dernek Yönetimi ve Köy halkı, geleneksel hale gelen ve tüm ilçe ve köyleri de kucaklayan güreş festivalinin bu yıl sürprizlerle dolu olduğunun da müjdesini veriyor.

Güzide ilçemiz Eğirdir’in gözbebeği köylerinden biri olarak böylesi organizasyonlar yapmanın haklı gururunu yaşayan Dernek Yönetimi ve Köy halkı, “Her zaman söylediğimiz gibi toplumun her kesimini kucaklamaya daima hazır olduğunu, derneğin diğer köylere de kapısının açık olduğunu, işbirliği içerisinde birlikte topluma yararlı projeler üretmeye açık olduklarını” belirttiler.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap