Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Kongresi17 Şubat Cumartesi günü yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Kongresi17 Şubat Cumartesi günü yapılacak
Haberin Tarihi: 14.2.2018 11:14:00 - Okunma Sayısı:2339 defa okundu.

Başkan Murat Yalkın: “Göreve Yeniden Talibiz…”

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Kongresi17 Şubat Cumartesi günü yapılacak

Başkan Murat Yalkın: “Göreve Yeniden Talibiz…”

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yıllık olağan genel kurul toplantısı 17 Şubat Cumartesi günü, Belediye toplantı salonunda (Vergi Dairesi Üzeri) saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Gündem maddelerinin görüşülüp değerlendirileceği toplantıda, yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçimleri de yapılacak.

Bugün gazetemizi ziyaret eden Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, dört yıl önce seçildikleri göreve devam etmek için “göreve yeniden talibiz…” dedi. Göreve geldikleri günden itibaren her zaman Eğirdir esnafının yanında olduklarını, esnaflarımızın istek ve sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Murat Yalkın, kongreye tüm esnaf ve sanatkarlarımızın katılması dileklerinde de bulundu.

Murat Yalkın Başkanlığında; Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Erfidan, Sezgin Özdoğancı, Ebru Avcular, Kadir Taş, Zafer Soyçiçek, Serdar Dursun, Denetim Kurulu Üyeleri Ali Uludağ, Akif Soyyılmaz ve Osman Uysal olarak yeniden göreve talip olan hemşehrilerimizi kutluyor, şimdiden başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundular.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap