BELEDİYE MECLİS KARARLARI OY BİRLİĞİ İLE ALINDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BELEDİYE MECLİS KARARLARI OY BİRLİĞİ İLE ALINDI
Haberin Tarihi: 7.11.2013 09:47:00 - Okunma Sayısı:1739 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi, Kasım ayına ait Meclis Toplantısı yaptı.

BELEDİYE MECLİS KARARLARI OY BİRLİĞİ İLE ALINDI

 

            Eğirdir Belediyesi, Kasım ayına ait Meclis Toplantısı yaptı.

            Halkın sesine kulak veren Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, halkın istemediği sokak isimlerinin değiştirilmesi konusunu meclis gündemine taşıdı. Yazla Mahallesi ve Kâtip Mahallesi’nde iki sokak adı Belediye Meclis üyelerinin oy birliği ile değiştirildi.

            Yazla Mahallesi’ndeki Yangın Sokak Şeyh Burhaneddin Sokak olarak, Kâtip Mahallesi’ndeki Sünnetçiler Sokak da Karçınzade sokak olarak oy birliği ile değiştirildi.

            Belediye Meclisi’nde 2014 yılı bütçesi, Plan Bütçe Komisyonuna havale dildi. Ayrıca, Gelirler Tarifesi de Tarife Komisyonuna havale edildi. Komisyonlara havale edilen maddeler 12 Kasım 2013 Salı günü Meclisin ikinci oturumunda görüşülecek.

            İller Bankası tarafından yeniden yaptırılacak İlâve Revizyon, Nazım ve Uygumla İmar Planı için Meclis üyelerinin oy birliği ile Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e yetki verildi.

            Bugüne kadar yapılan bütün meclis toplantılarında kararların umumiyetle oy birliği ile alındığını belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Belediye Meclis üyelerine kararlara destek vermelerinden dolayı teşekkür etti.  Başkan Özmeral, dinleyici olarak katılan vatandaşlara da gösterdikleri alâkadan dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap